| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Predog za admina-webmastera |
Odgovori
|
| Korisnik | |
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Predog za admina-webmasteraObjavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 10:02 |
|
Posto nikako drugacije ne mogu da stupim u kontakt, reko ajde da probam ovako. Imam jedan predlog po pitanju male izmene dizajna naslovne stranice. Naime, trebalo bi prepraviti naslovnu stranicu tako da recimo prikazuje titlove koji su stigli u zadnjih 24,48 casova. Desava se da u zadnje vreme stigne po 100 titlova dnevno a na naslovnoj stranici se prikaze 50 titlova i lako se propusti neki titl. Ja sam recimo slucajno na forumu procitao da je stigao neki titl koji cekam mesecima a dnevno po 5 puta posecujem ovu stranicu i nisam ga primetio da je stigao. |
|
![]() |
|
cizmas
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 26.Prosinac/Dec.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 133 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 11:10 |
|
I ja sam predlagao nesto slicno, recimo na pr. listanje poslednjih 10_ak stranica Ovde, neki kazu... uzmes pretrazivac i trazis...? ( i po 100 naslova svakoga dana...?) A sta ako, neko ko postavi neki prevod, pogresi jedno slovo ili da neko postavi Ako nas bude jos onih koji budemo predlagali ovako nesto ili nesto slicno Ažurirao cizmas |
|
|
Cizmas
|
|
![]() |
|
mad_smile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
HD addict Pridružen: 26.Travanj/Apr.2005 Status: Offline Points: 2235 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 18:50 |
|
decki slazem se s vama al problem je jedino sto moderatora i administaratora nema vec neko duze vrijeme i na forumu vlada TEXAS jeb ga nadam se da ce se nesto pokrenut |
|
![]() |
|
kl0kan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 19:07 |
|
gle, upload je katastrofa u zadnje vreme. u najboljoj namjeri klikneš dva-triput, jer koči, a kad tamo, okačio si 3 ista titla! znam da naš admin neće provesti neke radikalne zahvate, al bi mogo za prvo vrijeme uvesti ono što ima ekipa na prijevodi-online, dakle: opciju da možeš sam pobrisati svoje title! tako bi svako mogo počistit smeće za sobom, jer od onog topica neispravni titli ne vidim nikakvog efekta... kao drugo, da ne može uploadat title niko ko nije member na sajtu! i treće, ovo sam već spominjala par puta, al evo opet: nas moderatora na Podnapisima ima petnaestak, zato tako dobro radimo. Obzirom na veličinu sajta, Titlovi bi trebali bar trojicu, koji će se bavit isključivo titlovima! |
|
![]() |
|
mad_smile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
HD addict Pridružen: 26.Travanj/Apr.2005 Status: Offline Points: 2235 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2006 u 00:41 |
|
kl0kanice samo mozemo sanjat m0ttash
|
|
![]() |
|
kl0kan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2006 u 01:49 |
|
m0ttam, sta ću...
![]() mislim, bolje da se izlajem u vjetar, možda prođe nikola pa čuje.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |