| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Maniac (2018) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Maniac (2018)Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2018 u 22:52 |
|
Upravo odgledala... i pokajala se.
Serija jeste kreativna, alegorična, metaforična, ali ne u umerenim dozama, već od svega preterano. Neke scene su katastrofa, takođe vizuelno preterane, bez preke potrebe. Džona Hil mi nikako nije za ovu ulogu. |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2018 u 11:57 |
|
Svakako verujem senzibilitetu CSI, tj njenom doživljaju i proceni, no ja moram overiti ovo
ponavljao ovih sedmica nešto filmova Jonah Hill-a, uvideo da mi se brzo istrošilo to, nema ih dovoljno a super mi je lik, te nemam mnogo izbora, sve i da me ne znam kako razočara Maniac. (loš izbor reči, razočarao bih se samo ukoliko bih očekivao nešto mnogo bolje od viđenog, nema očekivanja, tek mi nedostaje Hill )
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |