Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nemački kandidat za Oskara i fantasy ep! (02.09.2018.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nemački kandidat za Oskara i fantasy ep! (02.09.2018.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nemački kandidat za Oskara i fantasy ep! (02.09.2018.)
    Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2018 u 04:33
  Vikinga Supermena neću da komentarišem.

Nemci su imali odličan film Im Labyrinth des Schweigens (2014) koji je bio njihov kandidat za Oskara. Takođe se bavio nacizmom i koliko me pamćenje služi, autor je bio realan koliko je to bilo moguće. Nije nimalo štedeo posleratne Nemce koji su mirno živeli pored monstruma koji su u konclagerima bebabama razbijali glave o zid. Možda je razlog to što je reditelj bio Italijan.

Režiju ovogodišnjeg potencijalnog kandidata za Oskara potpisao je pravi švaba i biće mi zanimljivo za videti kakav je njegov stav. Sumnjiv mi je odmah u startu jer u opisu piše kako je glavni junak pobegao od nacoša i kako je patio pod njihovim i komunističkim režimom. Kako je mogao da pati ako je pobegao iz Nemačke je pitanje koje ću, nadam se, dobiti odgovor u filmu. Nije tajna da su iz nacističke Nemačke bežali svi koji su mogli. Tomas Man je bio jedan od njih, Ajnštajn takođe. Bila je to časna manjina kojoj nije pasirao demokratski izabran hitlerov režim i ideologija, manjina kojoj, bar se nadam, pripada i reditelj.

Ažurirao Stole Haringa - 03.Rujan/Sep.2018 u 05:31
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,217 sekundi.