Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sida View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoc
    Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2006 u 23:02
kupio sam 64bitni komp prije 5 mjeseci i pametnjakovici kod kojih sam ga kupio ubace mi 32bitni xp mada sam ih zamolio za 64itni. e sad bi ja htio ubaciti 64 al sam cuo da moram imati disketu za sata a pametnjakovici mi istu nisu dali mada sam cuo da su trebali. maticna mi je GA-K8NF-9 a hdd maxtor 6L160M0. isao sam na gigabyte-ovu stranicu i skino sam neki driver al nisam siguran jel to to pa molim nekog ko je vec imao iskustva sa ovim da mi pomogne. hvala mu ko god se odluci pomoci mi
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2006 u 01:13
ja bih ti preborucio ostajanje na 32 bitnim wind je 64 nije nesto posebno a ako hoces njega imas vistu ali treba ti minimum 1gb rama i graficka koja dode oko 2000kn i tako dalje ili na linux

pozdrav a sto driveri skines najvnovije i uzivaj

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
sida View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2006 u 12:08
ma vista je valjda jos probna verzija beta a graficka mi je gf6600 256 a rama imam gigu al vista otompotom nego bi volio ubaciti xp64 mozda bi i skonto sam to sve al necu da se zajebajem posto nikad nisam radio to. ima na cd-u od maticne sata driver al za raid valjda a koliko sam shvatio raid je za dva satina hdd. pa beni ako mozes ti il neko drugi da me malo uputi sta i kako bio bi zhvalan
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2006 u 12:45
ovako ako ti maticna podrzava raid to jest ako ima onda trebas imati dva ista hdd potpuno to jest ista velicina isti proizvodac i i sta serija ako to imas javi 
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
sida View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2006 u 14:41
ma nemam dva hdd to nije problem. imam jedan hdd 160 giga al necu raid nego hocu da instaliram novi win xp64 a cuo sam da treba ta disketa (sata driver) da bi maticna prepoznala hdd jer mi se sata hdd. a mozda ima i neki drugi nacin. eb ga znam instalirati win i to al se nisam nikad bakto sa sata hdd i 64bitnim xp

Ažurirao sida
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.