Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - tv tuneri
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

tv tuneri

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: tv tuneri
    Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2006 u 09:32
zanima me par stvari: ima li razlike u kvaliteti externih i internih tv tunera? kakva je uopće kvaliteta snimljenog materijala i može li se iz istog vaditi titl sa sub ripom?
jeli moguće prebacit vhs snimke tak da spojiš video na ovo? i još 1 stvar: koja je razlika između analognih i digitalnih internih tv tunera?
pa ko zna,neka me prosvijetli
thx,anyway...
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2006 u 16:59
ok,vidim da me nitko ne šljivi...
al samo me 1stvar zanima,kaj mi treba da spojim video sa kompom da mogu prebacivat s vhs-a na komp filmove/serije pa onda ripat titlove??
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2006 u 17:12
Otiđi u trgovinu za PC i pitaj tamo radnika koji ti kablovi trebaju za spojit video sa kompom i on će ti točno reći
Firefox user
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2006 u 09:07
Po pravilu externi su bolji (a i skuplji) jer rade cistu hardversku obradu slike. To u prevodu znaci da ti se manje oslanja na procesor i ostale resurse. To moze znatno popraviti kvalitet snimka ako snimas sa tv-a ili videa... Sto se tice internih varijanti razlikuju s po tome koju rezoluciju mogu da snimaju (352x288 do 720x576). Kvalitet prikaza je slican. Postoji i treca varijanta (koju ja koristim) a to je "All in wonder" ATI graficka karta sa ugradjenim tjunerom. Po mom iskustvu rezultati ovakve varijante su priblizni externim karticama uz bolji prikaz materijala. I jos dobijes dobru graficku.
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 00:43
Originalno postovano od strane Grogi Grogi piše:

Po pravilu externi su bolji (a i skuplji) jer rade cistu hardversku obradu slike. To u prevodu znaci da ti se manje oslanja na procesor i ostale resurse. To moze znatno popraviti kvalitet snimka ako snimas sa tv-a ili videa... Sto se tice internih varijanti razlikuju s po tome koju rezoluciju mogu da snimaju (352x288 do 720x576). Kvalitet prikaza je slican. Postoji i treca varijanta (koju ja koristim) a to je "All in wonder" ATI graficka karta sa ugradjenim tjunerom. Po mom iskustvu rezultati ovakve varijante su priblizni externim karticama uz bolji prikaz materijala. I jos dobijes dobru graficku.

Eksterni nisu po ničem bolji ako ne i lošiji. Nije istina da imaju hardware encoding mpg2 formata jer to je od tunera do tunera. Slika može biti samo lošija zbog USB sučelja i škart kabla kojeg dobiješ jer je kabal osjetljiv na svakakve smetnje (ventilatori itd..) osim ako ne spajaš preko firewire a to sumnjam jer je to pre skupo. Slika koju dobivaš preko tv signala je rezolucije 480i tako da snimljeni materijal nikada neće biti kao dvd-rip. Rezoluciju snimanja 99% tv tunera ima od 160×120 do 720×576 tj. pal ili ntsc. Moja preporuka je interna tv kartica!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.