Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ghost Stories (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ghost Stories (2017)

Ghost Stories

Ghost Stories (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Priče o duhovima

Godina:

2018

Žanr:

drama, horor

Trajanje:

98 min

Režija:

Jeremy Dyson
, Andy Nyman

Scenarij:

Jeremy Dyson
, Andy Nyman

Glavne uloge:

Louise Atkins
  >  Steph
Neil Finnighan
  >  Security Guard
Martin Freeman
  >  Mike Priddle
Lesley Harcourt
  >  BBC Local Newsreader
Daniel Hill
  >  Mr. Goodman
Maggie McCarthy
  >  Jean Hooper
Andy Nyman
  >  Professor Goodman
Paul Whitehouse
  >  Tony Matthews
Nicholas Burns
  >  Mark van Rhys
Kobna Holdbrook-Smith
  >  Father Emery
Paul Warren
  >  Woolly
Alex Lawther
  >  Simon Rifkind
Samuel Bottomley
  >  Young Goodman
Oliver Woollford
  >  Nico Freer
Ramzan Miah
  >  Esther's Boyfriend
Christine Dalby
  >  Beth Hooper
Jake Davies
  >  Kojak
Joe Osborne
  >  Mr. Rifkind
Callum Goulden
  >  Marcus Perry
Amy Doyle
  >  Esther Goodman
Deborah Wastell
  >  Mrs. Goodman
Macie Allen
  >  Tilly

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ghost Stories (2017)
    Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2018 u 17:40
Prijevod je najavio x200sx ⚡
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2018 u 18:40
Nisam pod dojmom, nimalo! Od mene 3/10
Na vrh
Mufa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mufa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2018 u 23:24
Kako kaže u jednom starom dobrom ex-yu fimu - la bezzeze, kraljica karmina. Ni priče ni zaključka. Da ležim u zatvoru, pobjegao bih od projekcije. Odgledah do kraja i ne znam što. Mazohizam.
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2018 u 14:37
Malo je onako više art, koliko to horror može biti. Sve se labavo veže na već viđen kraj, pa iznenađenje nije baš punch in the face. Pitao sam se kako se to može dokazati, baš ta 3 slučaja. Po čemu su posebni, eto kraj je odgovorio. Ništa spektakularno....
Na vrh
shiba87 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj shiba87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2022 u 20:50
Odgledah ovaj film i moram reći da je po mom mišljenju ovo apsolutno remek-djelo. Vidim da se ljudima nije dopao film kao horor. Međutim, ovaj film je mnogo više od pukog žanra. Moram reći da je ovo fascinantan prikaz stanja uma komatoznih pacijenata. Kreator priče je moždana aktivnost, lišena tjelesnog impulsa, a opet dovoljno sposobna da na osnovu spoljašnjih faktora formira priču, koja koliko god nerealna bila, postaje logična posledica stanja u kojem se nalazi glavni lik. Onaj ko je radnju filma postavio na ovakav način, odlično je znao šta radi, pa je kockice posložio do apsolutnog savršenstva, ostavljajući za sobom ostvarenje vrijedno divljenja.

Ažurirao shiba87 - 06.Veljaca/Feb.2022 u 22:23
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2022 u 21:06
Da mi je remek-delo i nije, ali mislim da je nezasluzeno od publike dobio lose ocene, i sa prethodnim komentarima se ne slazem, secam se da mi se tada svideo, taj narativ koji se i uvija a istovremeno i   lepo slozio na kraju. 

Ažurirao AlexDeLarge - 06.Veljaca/Feb.2022 u 21:11
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2022 u 22:38
Šta si izmenila miss shibičice? LOL Aha, postaje "jedino" logična... Pomislih da ćeš radije izbaciti drugo "Moram reći" LOL Tongue Perfekcionista dakle, ma svakako sjajno pišeš, jedino što eto meni ovo možda ipak ne bi bila bliska priča, ježim se na pomisao kome. OuchUnhappy Ovako napamet nekim svojim delom me možda podseća na Cell (2000), ono je bio lud i originalan film, stilski i vizuelno sjajan, avaj i dalje meni dalek. 
Na vrh
shiba87 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj shiba87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2022 u 22:56
Vjerovatno misliš na onaj sa Dženifer Lopez. Dopao mi se, ali ne znam koliko ih mogu uporediti. Ipak je ovaj ostavio ozbiljniji utisak na mene, a takav utisak iskreno nisam očekivala. 🙂
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2022 u 23:03
Pa da, doduše rekoh da je napamet blush, nemam predstavu o ovom filmu zapravo. Brine me to "artsy" Robinovo, potom koma, dok se kod "moždane aktivnosti" već potpuno gubim LOL Eto, ubedila si me ipak, gledaću ga nekom prilikom sigurno. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2022 u 18:08
Neloš film. Nije me unezverio, no mnogo bih tražio ako bih tako šta očekivao.
Dopao mi se taj klasični šmek britanskih horor antologija iz sedamdesetih, nema ikakvog preterivanja, krvi do kolena, apsurdnih bizarnosti niti sadizma kojima nas prečesto pokušavaju plašiti danas. Old school horor sa akcentom na osećaj teskobe, delom i na misteriju u potrazi za odgovorom na "šta se kog đavola dešava"...ili zašto. Tu i tamo se zna koristiti danas omraženim "jump scare" scenama, no zbilja su efektni ti momenti, ni najmanje izlizani. Možda i razumem npr robinovo razočarenje finalom, kao i fascinaciju gospođice Shibe istim, miličica beše voli snove, njihove putanje i značenja, Robi pa moguće kulminaciju horora u upravo tom, hororičnom tonu, zaokružiti konkretnim užasom sa takvim i obrtom. Mada šta ja znam o drugima, iako film pogledah isključivo zbog vas. Meni je pa prijalo nešto drugo, rekoh već iznad, ne odveć tipična, zapravo originalna priča sa refleksijom nekog drugog vremena u kojem su horori imali drugačiji izgled, motiv i stil kojim nas gađaju. Voleo bih da ih je više ovakvih.  Kome ne prestaju da me užasavaju, sam pojam me goni u nemire. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.