Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gledao
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gledao

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dampyr View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dampyr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gledao
    Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 18:06
Gledo Corpse Bride-od Tima nisam očekivao ni više ni manje super animirani film sa dosta bolesnog humora,glasovi su super,sreća da naši nisu odlučili to sinkronizirat,jer je bilo dosta čap previše male djece sa starcim,film baš za zabavu...

Hostel-dobar horror počinje malo dosadno dok se priča ne razvije,a treba joj puno više negu u ostalim horrorima...možda sam očekivao malo više od tako hvaljenog fima...nego da će imat samo pregršt bolesnih scena,koje meni koji sam vidio svakakve filmove i nisu nikaj posebno...

Walk The Line-inače ne slušam takvu vrstu muzike nego sve vrste metala,ali sam ga otišao sa cijelim društvom pogledat i isplatilo se osobno mi je to najdraži biografski film o nekom pjevaču,Joaquin Phoenix je super odglumio i ovo mu je po meni najbolja uloga do sad...ni u jenom trenutku mi film nije bio dosadan..

Sve preporučam da pogledate,tko nije ofkors..
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.