Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Matthew McConaughey ponovo pomeren (11.04.2018.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Matthew McConaughey ponovo pomeren (11.04.2018.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
lale22 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lale22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Matthew McConaughey ponovo pomeren (11.04.2018.)
    Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2018 u 11:05
lik izgleda ko da su ga 3 karcinoma pojela bože kako je čovjek bio građen a tako se uništi
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2018 u 13:49

Što se tiče Metjua Makonaheja možemo samo da pretpostavimo da je tačno da je bio podvrgnut programu ekstremne dijete zbog uloge u filmu o propalom bokseru, zavisniku, obolelom od side. On sam je imao iste probleme u prošlosti(osim boksa i side) tako da mu osim fizičke pripreme, psihička nije bila potrebna.

Stvarno izgleda bolesno, što valjda i jeste bio cilj.Nije jedini to radio. Kristijan Bejl i Kris Hemsvort su to uradili, samo su programi tih ekstremnih dijeta bili drugačiji. Znam da se vodi polemika oko načina kojim skidaju velike količine mase za vrlo kratko vreme. Valjda, koja je lošija i opasnija.Smile

Kad budu pronašli dijetu sa jagnjetinom ja odmah počinjem program.Big smile

Ažurirao mahoni - 13.Travanj/Apr.2018 u 15:09
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2018 u 04:00
  Bejl je trenutno apsolutni šampion. U Mašinisti je nadmašio logoraše iz konclagera.

Imam neku svoju teoriju o glumcima o kojoj se može raspravljati. Švarceneger, pomenuti Metju i još poneki postali su dobri tek onda kad su prestali da skidaju majicu. Isto važi i za njihove koleginice.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.