Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - RAW particija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

RAW particija

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
phil View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: RAW particija
    Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2006 u 14:02
da budem kratak: u velikim sam govnima

dobio sam novi hdd i da bih ga ugradio morao sam
formatirati disk s win i onda win. ponovo instalirati

ali sam si sve VAŽNO spremio na particiju G: koju sada NE mogu više otvoriti i pojavi mi se OVO

THE DISK IN DRIVE G: IS NOT FORMATTED

formatiranje ne dolazi u obzir pa su dobrodošli svakakvi trikovi i programi
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2006 u 15:06
Nisam baš neki ekspert za hardware ali probaj da ga na neki drugi kompjuter priključiš kao optički uređaj pa ga onda otvori... i iskopiraj tvoje podatke tu, a posle se već nekako snađi...
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2006 u 19:23
i meni je tak bilo prije par tjedana....! stavi boot cd u cd rom i spoji kablove u kucistu tak da ti odma cita windowse s cd-a,pa kad pokrenes windowse onda si sprzi te podatke do kojih ti je tolko stalo!!
PS.ja sam morao formatirat samo jedan disc dok mi je drugi s podacima ostao normalan!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.