| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Les affamés Aka The Ravenous (2017) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Les affamés Aka The Ravenous (2017)Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2018 u 18:19 |
|
Filaret hvala za prevod 👍
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2018 u 09:20 |
|
Puno, puno, više sam očekivao od ovoga filma. Odmah da kažem, nije mi žao što sam ga gledao, nije trash, no valjda su moja očekivanja bila malo prevelika. Da ne bi pisuckao dugo, odmah da kažem + i -. Plus je odmak od klasičnih zombie filmova, ide se na reality, kako bi bilo kada bi se to desilo. To jako dobro funkcionira. Ono što ne funkcionira je koketiranje sa misteryem, opčinjenost zombija sa nama u filmu nerazjašnjenim ritualom, neću spojlati. Da je bilo neke trunčice naznake objašnjenja- ajde. No ovako je to po meni ispalo pametovanje. Valjda autor želi nešto više od borbe za opstanak, a malo je novaca kod nezavisnih, pa se trude dati nešto novo? Ne znam, neki dijelovi filma su mi spustili ocjenu. Uglavnom pogledati, preporuka može proći, no ne očekivati vau remek-djelo. Tek još jedan apokaliptični zombi film. Zadnji dobar po meni je"It Stains The Sands Red" sa Brittany Alen, ima malo drugačiji pogled, humornih dijelova, uglavnom meni je bolji no "Les Affames"..
|
|
![]() |
|
bokidante
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2018 u 19:46 |
|
Slažem se s robinom, moglo je to i bolje, ali da se pogledat! 6,5/10
Ažurirao bokidante - 26.Veljaca/Feb.2018 u 19:52 |
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2020 u 19:24 |
|
Ipak sam trebao ovo i ranije da pogledam.Da mu mane ne pominjem, film je dosta dobar, za ove pare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |