Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Avi to DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Avi to DVD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Torden View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Torden Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Avi to DVD
    Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2006 u 00:04

Slava!!!

Treba mi mala pomoc oko Convertovanja.Tacne informacije sa vase strane gledista sta je najbolje,najkvalitetnije za "avi to dvd".Imam Leadtek expert TV kartu (odlicna je karta...za 65e) i poceo sam sa snimanjem VHS-a na DVD.Problem je u tome sto...program koji imam za prebacivanje je "avi2dvd" i nije los...profesionalniji je od ostalih...dobre opcije...pravljenje chapter-a pravljenje menu-ja.Kada snimam sa TV karte....prebacujem ga u DivX (ili Xvid) al nije to to...mnogo mi izgubi kvalitet jer ga kompresujem...al ako stavim...u "uncompressed Avi" onda bude preveliki fajl (sto se i podrazumeva) trajanje kasete je 3 sata...pa samim tim snimanje zauzima oko 60gb prostora...no, da se vratim na temu...snimio sam kasetu ipak u DivX format...sto je zauzelo nekih 1 i nesto GB.Posle sam prebacio...pomocu "avi2dvd" u dvd napravio chaptere menu....sve...ali kvalitet nije neki...zbog snimanja u DivX.

Sta po vama (ko god bude odgovorio) bi najbolje bilo....(kako da odradim taj posao) koji program?...da uzmem hard od 200GB pa da snimam u uncompressed avi?pa lepo samo da kompresujem u Mpeg2 (ili ti DVD format) u svakom slucaju HVALA UNAPRED!!!!

Slava!!!

Ažurirao Torden
Life is a Bitch and than YOU DIE!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.