Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Humanity Bureau (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Humanity Bureau (2017)

The Humanity Bureau

The Humanity Bureau (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Humanitarni ured

Godina:

2017

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

95 min

Režija:

Rob W. King

Scenarij:

Dave Schultz
, Travis Cloyd

Glavne uloge:

Nicolas Cage
  >  Noah Kross
Leanna Brodie
  >  Farmer
Lorne Cardinal
  >  Border Ranger
Hugh Dillon
  >  Adam Westinghouse
Bill Dow
  >  Chief Of Staff
Trevor Leigh
  >  Fisherman
David Lovgren
  >  Irving Ravetch
Kurt Max Runte
  >  Adolf Schroder
Vicellous Shannon
  >  Agent Porter
Mel Tuck
  >  Chester Hills
Leo Fafard
  >  Motel Clerk
Sheldon Bergstrom
  >  Gas Jockey
Melanie Walden
  >  Security Minister
Jakob Davies
  >  Lucas Weller
Destee Klyne
  >  Schroder's Daughter
Nikolas Filipovic
  >  Spiky Hair
Jett Klyne
  >  Little Noah

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tromi View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tromi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Humanity Bureau (2017)
    Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 18:36
Досадно !
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 23:19
Nicolas Cage izgleda kao tetka...ConfusedDead
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 08:28
da, na famoznom IMDb-u trenutna ocjena 6,6/10, dok je ovdje već ocjenjen loše. No, obzirom da se radi o sci-fi žanru, a tu je i famozni Nicolas Cage, koji je posljednje vrijeme prilično potonuo, a uvjek mi je osježenje vidjeti njegov glupavi kez, u svakom skučaju, imam namjeru da pogledam, najvjerojatnije njegov najnoviji flop
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 09:27
I ja kao i ti reko da vidim sam. No idem pustiti trailer i morao odustati kada sam vidio.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 09:35
Eh, ja ga pa upravo pozajmio, bio mi je dovoljno naopak Cage u Mom and Dad, ladno ga odgledah do kraja, devojka koja igra tamo njegovi kći je pomogla malo u tom činu, valjda ovaj neće biti gori (a i da bude, šta ima veze LOL) . Trailer bi me gotovo sigurno odbio od filma, kako to biva LOL, pa mi je lakše da se upustim u sam film.  Voleo sam Cage-a, neka i novijih schlock filmića njegovih, ima gore uvek LOL
Na vrh
monsep1234 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monsep1234 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2018 u 09:11
Voleo sam Cage-a ali on sve gori i gori
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2018 u 10:01
Moonlighting, Divlji u srcu...bio je dobar glumac.
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2018 u 11:40
Koje? Ovo je možda najbolji Kejdžov film u posljednjih nekoliko godina.
Možda zato što je Kanadski, a Kanađani su se zadnjih godina prilično dobro pokazali u sci-fi serijama.
Ideja je odlična i nimalo ne realna. O ovome bi trebao svako da se malo zapita.
Naravno, film je nisko budžetan, pa sve izgleda jadno i otrcano,
ali trenutna ocjena na famoznom IMDb-u od 6,6 je prilično na mjestu.
Iako, i dalje mislim da bi to možda neki drugi glavni glumac to bolje odglumio.
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2018 u 21:14
Nikad kraja cudjenju. Opet jedan u nizu od Kejdzovih filmova koji se prekinu i koji jednostavno su toliko losi da se ne mogu odgledati do kraja. Uz ovaj film, skoro je to bio primer i sa filmom ''Mom and Dad''. Toliko snima filmova da jos malo pa ce postati kao Majkl Medsen ili Erik Roberts. Ne znam da li ce Kejdz ikada vise snimiti film da ce neko od nas napisati ''odlican film'', tesko. Evo, skoro sam odgledao ''Looking Glass'', moze da se odgleda. A inace, bio sam njegov fan i ostao, ali samo sam realan. I da, jos nesto, ovaj film je toliko los da je ''bolno'' i odgledati trejler, a setih se samo takodje njegovog loseg filma ''Pay the Ghost'' gde ga sin u filmu pita ''Can We Pay the Ghost?'' ))) Da ponovim, toliko snima, da jos uvek nisam odgledao ''nekoliko'' njegovih filmova koje imam u planu i ne bi me iznenadilo, niti ce, ako neki od tih koje tek trebam odgledati, budem prekinuo, ali 'aj da se nadam da ce moci da se odgledaju. OVAJ FILM NE PREPORUCUJEM, NIKAKO, IAKO GA NISAM ODGLEDAO. Strasno. Bruka. PS. Posetite IMDb.com , ukucajte Nicolas Cage i videcete koliko ima u pripremi filmova, post-production, pre-production... Kapiram da je bankrotirao ali...
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2018 u 15:24
E baš sam sinoć ipak odgleda do kraja i Mom and Dad i ovaj film. I da nisam, ne bih ništa propustio.
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2018 u 16:21

Pa ne znam, ovo nista. Knowing je dobar. Videcemo Between Worlds, nemam previse ocekivanja.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2023 u 13:14
Fenomenološki interesatan, zbog Kejdža. Niskobudžetni, očigledno od prvog kadra. Ipak, ima taj neki "šmek prostodušnosti", zbog koga nije negledljiv. A i tema mu je i dalje aktuelna, a i provokativna...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.