Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Patuljci sa naslovnih strana - Slabo je to... (18.01.2018.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Patuljci sa naslovnih strana - Slabo je to... (18.01.2018.)

Patuljci sa naslovnih strana

Patuljci sa naslovnih strana (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

komedija

Trajanje:

92 min

Režija:

Milorad Milinkovic

Scenarij:

Milorad Milinkovic
, Dragan Pesikan

Glavne uloge:

Milan Cucilovic
  >  Kole Pacov
Dimitrije Ilic
  >  Bata
Gordan Kicic
  >  Nikola
Boris Milivojevic
  >  Zoran
Jelena Djukic
  >  Gordana
Tamara Krcunovic
  >  Mira
Sanja Radisic
  >  Jelena
Dusan Kovacevic
  >  Djordje
Jovana Pleskonjic
  >  Ana

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Patuljci sa naslovnih strana - Slabo je to... (18.01.2018.)
    Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2018 u 23:16
Isuse, za mene je i Stado blaga katastrofa, znači ovo ne trebam niti gledati...AcaNholivud
Na vrh
filo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2018 u 22:19
i Stado se u nekom trenutku otrglo kontroli i po pitanju scenarija i po pitanju rezije, i pretvorilo u neki pokusaj tuzne Nadrealiti televizije. Kakvi li su tek Patuljci....
Na vrh
aca1 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aca1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2018 u 13:05
Stado je daleko gore urađen. Ovo nije ono čemu bi trebalo da težimo, jeste zabavan i duhovit na momente ali... Pogledao sam: "Patuljke sa naslovnih strana". Želeo sam da mi se taj film svidi, ali nije to ono kako sam zamisljao da treba da bude kritika ovog rijaliti društva. Mlako i bez mirisa, ukusa i boje. Likovi su autentični patuljci sa nasih ekrana ali scenario je neuredan i pun lutanja. Svega se reditelj dohvatio ali nema tu ni razrade ni zaključka a pred sam kraj sve se ruši. Kičić dobar, legla mu glavna uloga...
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2018 u 20:17
Ima li ga online?
Na vrh
aca1 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aca1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2018 u 21:43
Tesko, tek je par dana u bioskopu
Love is the morning and the evening star
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2018 u 21:51
Sori, nisam znala da je novi...Confused
Na vrh
romanova View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj romanova Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2018 u 13:03
Iskreno, ne volim da gledam domace filmove jer uglavnom prikazuju na los ili mozda dobar nacin s.anje u kojem zivimo. A svega toga mi je dosta u realnom zivotu pa ne moram da osecam muku u stomaku gledajuci to i na filmu... ne verujem da cu ga pogledati kao ni sve prethodne. Poslednji koji sam pogledala, davno,  je bio 'Nicija zemlja' i nikad vise ni D od domacih...

Na vrh
Bob! View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bob! Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2018 u 23:21
Znači, nit je riba niti devojka.

Eeee, koliko treba za jednu sirenu... :)
Na vrh
dragan-nikolic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragan-nikolic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2018 u 22:03
gledati domace filmove je cisto gubljenje vremena !!!
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2018 u 13:08
Nisam gledao "Patuljke" (mada verovatno hoću, jer je naziv filma parafraza jedne stvari moje omiljene "Azre"), a ni "Stado", ali nikako ne treba generalizovati stvari. Domaći film je iznedrio puno remek dela ("Kad budem mrtav i beo", "Misterija organizma", "Ubistvo s predumišljajem", "Život je lep", "Lepa sela...", "Ko to tamo peva" ...), tako da stvarno ne treba uopštavati.
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2019 u 16:35
Kad se film završio nisam znao šta sam odgledao . Da ne bih pisao previše , samo ću reći šteta vremena .  
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.