Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Treba vam firmware za DVD Player?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Treba vam firmware za DVD Player?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Treba vam firmware za DVD Player?
    Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2006 u 18:39
Tu sam našao ja za svoj i prezaovoljan sam, ispravilo mi je pun k.... grešaka, kao što su hrv. znakovi, veličina fonta (divx), neke tipke i dr! (roadstar 2501 X/N)

LINK

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2006 u 20:14
meni treba za sony dav dz100 kučno kino
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2006 u 01:05
posto se bas i ne razum u to a treba mi za brata, kad skinem odgovarajuci firmware sta da radim s njim ?

Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2006 u 21:09
LG LH-T6340 ????????
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Mahatma Gadhni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 01:26
postoji li igdje firmware za vivax k-210 dvd player???  znam da za  k-200 ima, ali za ovo g*vno nema nigdje.

evo dva linka s fw za dvd playere. opisani su i postupci flashanja, oživljavanja sje***ih playera, itd...
savjet: kupujte dvd playere čije ime počinje s "Y"  jer firmwarea ima na bacanje

http://voyager222.no-ip.com/pyps/fw.html

http://mtz.softpedia.com/index.php?option=com_weblinks&I temid=4
Na vrh
igggy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 07:16
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 17:53

gleadao sam i ništa

izgleda da je ova moja glupost napravljena oko nekog ZORAN  chipa, a za toga gada je tesko napravit novi fw pa ih zato i nema. valjda

tenks enivej

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 19:55

koliko je riskantno da radim update

za

sony

dvp - ns33

Na vrh
dario78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 20:32
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

posto se bas i ne razum u to a treba mi za brata, kad skinem odgovarajuci firmware sta da radim s njim ?

zavisi od pleyera, koji pleyer ima?
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 08:09
[QUOTE=Mahatma Gadhni]

gleadao sam i ništa

izgleda da je ova moja glupost napravljena oko nekog ZORAN  chipa, a za toga gada je tesko napravit novi fw pa ih zato i nema. valjda

Samo da znas da je taj ZORAN chip trenutno najbolji na trzistu. Najbolje ocenjeni plejeri imaju taj cip. Ima sve spakovano u njemu.  Ako nista drugo pokusaj da pronadjes TACAN broj koji je napisan na chipu i skini neki FW za drugi plejer koji ga takodje ima. Samo moras da budes prilicno SIGURAN u to sto bi radio jer iako neki imaju isti chip NE MORA DA ZNACI DA CE RADITI !!!
Vladika
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2006 u 00:50

ma necu ga ni dirat kad je takva situacija. zapravo mislim da ima los citac. vidio sam kod frenda da je njegov yakumo puno bolje citao cd-e i dvd-e nakon upgradea firmwarea pa sam mislio i ja to napravit. ovako cu si kupit novi player 

hvala svima na savjetima

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2006 u 08:43
Sada dobro razmisli sta ces kupiti. Ako se jos nisi odlucio, pogledaj ove zvercice. U poslednje tri godine najbolje ocenjeni plejeri !

http://www.xoro.co.yu/
Vladika
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2006 u 20:04
treba mi firmware za LGDVX9900 , zna li netko gdje ima, i jel provjerio tko dal radi??
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2006 u 20:35
Treba mi za Hyundai DVX-790SU
Firefox user
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.