Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kickboxer: Retaliation (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kickboxer: Retaliation (2018)

Kickboxer: Retaliation

Kickboxer: Retaliation (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

drama, akcija

Režija:

Dimitri Logothetis

Scenarij:

Dimitri Logothetis

Glavne uloge:

Jean-Claude Van Damme
  >  Master Durand
Christopher Lambert
  >  Thomas Moore
Mike Tyson
  >  Briggs
Jessica Jann
  >  Gamon
Sara Malakul Lane
  >  Liu
Renato Sobral
  >  Himself
Wanderlei Silva
  >  Chud
Renzo Gracie
  >  Himself
Frank Edgar
  >  Himself
Sam Medina
  >  Crawford
Steven Swadling
  >  Joseph King
Maxime Savaria
  >  Somsak
Alain Moussi
  >  Kurt Sloane
Hafþór Júlíus Björnsson
  >  Mongkut
Miles Strommen
  >  Rupert

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kickboxer: Retaliation (2018)
    Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 16:11
Prevod je najavio mirelovac ✨
Na vrh
film72 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj film72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 22:10
Nije loše
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2018 u 23:03
Zan Klod , Gvozdeni Majk , Ronaldinjo , UFC borci ... malo li je
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2018 u 09:15
Pa dobro, nitko i ne očekuje neki pametan filmić, ali jesu li bar "marsane" dobre?
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2018 u 21:06
Dostojan nastavak serijala. Film je dobar, ali bio bi i odličan da nisu ubacivane neke glupe i sasvim nepotrebne scene u drugoj polovini filma. Preporuka,ocena 6/10
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2018 u 21:17
Gledaće se, pa kakav god da je, ima tu zanimljivih likova, ako ništa drugo.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2018 u 21:58
Takođe. Kakav god da je mene drma nostalgija samo kad pročitam naslov.
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
zvonko3333 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvonko3333 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2018 u 15:00
Ocena 3/10
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2018 u 16:04
Pa... Može da se odgleda. Ali na momente podseća na one filmove gde su u glavnim ulogama igrali npr. Majkl Dudikof, Dejvid Bredli, Danijel Bernhard... Jeste da su tu i Lamber i Tajson i Ronaldjinjo i Van Dam ali... Sećam se da je Lamber pre znao da ima ili super filmove ili ono da su katastrofa. A šteta što je Van Dam sa kvalitetom filmova pao, što nije ostao u rangu Arnija ili Slaja. Ali ipak nije pao koliko Sigal. Slažem se sa onim što je Black Raven napisao, pojedini momenti su bili bespotrebni.
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2018 u 20:57
i arni i stalone su već neko vrijeme b glumci, a žan klod odavno. ovi ostali nikad nisu ni bili top glumci. dudikof nema ništa značajnije od američkog nindže, a ni to nije neki vrh 7. umjetnosti, a najbolji sigalov film je kada je kao sporedna uloga poginuo. i da, lamber ima samo gorštaka. i možda još par malo lošijih filmova, koji su izašli u tih par godina do 3. gorštaka. sve ostalo je... voda, komšija!

Ažurirao osman2510 - 09.Srpanj/Jul.2018 u 21:05
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2018 u 21:12
osman2510, pa ja sam i napisao za Dudikofa B, kao i Dejvid Bredli i Danijel Bernhard. Sigal je i bio kao ''nesto'' pa je i on pao u B, takodje i Belgijanac, ali Arni i Slaj da snimaju B produkciju, to se ne bih mogao sloziiti, mozda Slaj zbog ''Plan bekstva'' 2 deo deluje B produkciji, ako ne i nize), ali ipak sve u svemu mislim da Arni i Slaj nisu pali, a btw, tu su sada Rock ,Stethem,  Vin Dizel za takve projekte, mada mslim da nema vise glumaca koji su samo za takvu vrstu filmova, eto mozda Scott Adkins. Eto, tako je, kako je. Na zalost ali Van Dam nakon nekih svojih A hitova poput ''Nowhere to Run'', ''Hard Target'', ''Sudden Death''... i da ne nabrajam jos one kao ''Double Impcacy'', ''Lionheart'', ''Cyborg'', ''Bloodsport'' i ''Kickboxer'', eto ipak sam spomenuo), ali ono kasnije da ne nabrajam, to je bas B. A ne znam da li se ipak secas Dejvid Bredlija i Danijel Bernharda )))
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2018 u 21:46
naravno da se sjećam, ali iskreno, nije to neki vrh. a arni i staloene odavno nisu snimili neki značajan film, osim možda apolovog kopileta i zadnjeg terminatora, ali to je sve na račun stare slave. a ni to nije nešto tako posebno. dok je sigal snimio na tone, možda više od svih nabrojanih zajedno, ali sve jednoobraznih filmova, gdje mlati sve odreda. za razliku od brus lija, koji je sa 4,5 poštena fima postao legenda, jer je imao posebnu karizmu i životnu priču i ideologiju, a sa tako malo godina života, koju nikad niko neće ponoviti.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2018 u 22:42
OK. Tvoje misljenje. A Bruce Lee, pa bas si se vratio unazad ali ok. I iz ove perspektive, pitanje je i to kakav je bio kvalitet filmova. I samo da napomenem. Kako to ''Arnie'' da nije bio u nekim projektima a ''Aftermath'', dobra drama ili npr. ''Sabotage'' ''policijski'' film koji je rezirao David Ayer, koji je radio odlicne ''pandurske'' filmove, bilo kao scenarista ili iza kamere, a u pomenutom filmu igraju i Terrence Howard i Sam Worthington. I jos nesto... ''Budi voda moj prijatelju'' )
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2018 u 23:34
yebi ga, gled'o jesam, al' nisam se nešto oduševio. pogotovo sabotage, koji sam gledao u kinu, i za koji mi se čini da je bio prestar, dok je u aftermath potpuno promašio ulogu. moglo je to dosta drugih glumaca bolje odglumiti. možda sam previše očekivao guvernera kalifornije s akcentom. valjda je to stvar ukusa ili sam ostario, pa mi se sve staro čini bolje od današnjeg, ili mi je lik izgubio šarm, ali i fakat je da mi je dugoročna memorija bolja od kratkoročne.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.