Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bullet Head (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bullet Head (2017)

Bullet Head

Bullet Head (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

93 min

Režija:

Paul Solet

Scenarij:

Paul Solet

Glavne uloge:

Velizar Binev
  >  Old Man
Rory Culkin
  >  Gage
Ori Pfeffer
  >  The Handler
Alexandra Dinu
  >  Grace
Kitodar Todorov
  >  Referee
Jason Francis
  >  Young Gage's Father
Owen Davis
  >  Chef
Tihomir Vinchev
  >  The Russian's Handler
Cristina Segovia
  >  (voice)
Clive Sawyer
  >  Tall Man
Keith D. Evans
  >  Security Guard
Deyan Petrov
  >  Young Walker
James Robinson
  >  Young Gage
Jeko Bogoslovov
  >  K-9 Cop
Mark Theodore Richards
  >  The Russian's Owner

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bullet Head (2017)
    Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2017 u 12:57
Glumačka postava sjajna Adrien Brody, Antonio Banderas, John Malkovich, tako da sam zbog njih i gledao film. A film, pa bez veze je. Kako to obično i biva kad sav budžet ode glumcima.
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2017 u 13:06
Ja nzm kako mogu glumiti u ovakvom film wtf. Toliko dosadan i glup film da nemam reci. Jos ima milion rupa. Pola filma trio glumaca kasnije ni traga ni glasa o dvojici...i onda upada cetvrti musketar Tongue
Jos ne shvatam poentu price, ispada da je film na temi zivotinja wtf "j**e lud zbunjenog" Pa cemu onda krimic akcija kad nema ni K od krimica ni A od akcije...
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2017 u 13:28
Meni je highlight filma ono kuče psihopata. Mislim da je isti istakao ozbiljnu kandidaturu za Oskara. LOL
Na vrh
VladBetMi71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VladBetMi71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 20:12
Ne vredi da se potrosi vreve za gledanje.Ipak hvala na prevodu
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 20:51
Usprkos elitnoj glumačkoj podjeli, preglup film.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 19:27
Moglo je to i bolje, puno bolje. 4/10
Na vrh
UroshP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj UroshP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2018 u 02:16
Kakvo bezvezno trošenje talenta glumaca.Očaj...
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2018 u 14:24
Meni je film dobar i preporucio bih ga. Uprkos ovim ostalim negativnim komentarima, neko ko nije pogledao ovaj film, zamolio bih da pogleda pa neka sam prosudi kakav mu je film. Dvojica extra glumaca kao Malkovic i Brodi su i u ovom filmu na svom nivou, dok je Banderas katastrofalan. A Kalkin je tu negde neka sredina, ali opet da napomenem da je Banderas bas lose odglumeo. PREPORUCUJEM !
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2019 u 11:02

Beogradksi ne kaze se odglumeo nego odglumioSmile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2025 u 00:44
Kaze se odglumeo ) Vidim sad jer sam ponovo odgledao ovaj film. I pise se beogradski sa malim b a ne velikim jer se zavrsava na ski, valjda bi to trebao da znas )
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2025 u 02:23
Nije da me briga, mi ovamo imamo pošast gdje se smršaviti (što je normalno) mijenja idiotarijiom smršavjeti, ili slabiti sa slabjeti, a koje su u rangu sa popušjeti... 
Pa možete mi ga popušjeti, je li...

Gugl kaže ovako:
https://www.magazin.novosti.rs/sr/zanimljivosti/vesti/vest/kako-se-pise-glumiti-ili-glumeti-znate-li-kako-je-ispravno/1437392

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2025 u 04:55
Neverovatno je zapravo to da je oko toga uopšte moglo biti nedoumice. Ne bi trebalo biti potrebe za guglanjem 🙄 Glumac koji je "glumeo" para uši ili napreže oči i samo čitajući tako šta.
Uostalom i "beogradski" je Aleksa svakako napisao ispravno velikim slovom jer je u tom iznad slučaju na početku rečenice. (U "ksi" typo ne ulazim, ja prvi često brljam onda kada kuckam preko fona)

Ažurirao puppet_master - 07.Rujan/Sep.2025 u 16:24
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2025 u 14:37
Jao i zaboravih napisati, Banderas je toliko nasminkan u ovom filmu da je to strasno )
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.