| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Found Footage 3D (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
uco73
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 15.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Loznica(Srbija) Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Found Footage 3D (2016)Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2017 u 18:03 |
|
Grupica filmaša odlazi u jedno selo da snime film o paranormalnom. Na ulazu u selo nailaze na svojicu starijih ljudi, koji sede na tremu. Oni im kažu da idu u neku napuštenu kući, ali jedan od staraca ih odvraća od te ideje. Uprkos upozorenju grupica odlazi u tu kuću, gde dva dana nakon ulaska u kuću počinje pakao.
S moje tačke gledišta, film ne zaslužuje neku pažnju, jer je interesentno poslednjih 20 minuta filma, što znači da dobrih sat vremena trošite vreme na nešto što liči na horor.
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2017 u 18:18 |
|
Teska glupost. Prvih sat vremena je toliko jadno da ne preporucujem nikome. I nakon toga sam premotavao film. Ako ne krene radnja filma nakon 30 min ne treba se ni gledati film, licno moje misljenje.
|
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |