Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Wakefield (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Wakefield (2016)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Wakefield (2016)
    Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2017 u 17:10
                                            Wakefield (2016) 

http://www.imdb.com/title/tt5195412/

Žanr:
Drama

Režija: Robin Swicord

Scenarist: E.L. Doctorow / Nathaniel Hawthorne

Država: USA

Jezik: Engleski

Glavne Uloge: Bryan Cranston, Jennifer Garner, Jason O’Mara, Beverly D’Angelo, Ian Anthony Dale

Radnja Filma:
Izvana se život Howarda Wakefielda čini savršen; ima prekrasnu ženu, dvije kćeri, prestižan posao kao odvjetnik na Manhattanu i kuću u predgrađu. Međutim, jednoga dana sve se promijeni kada Howard poludi te odlazi živjeti sam na tavan svoje garaže, ostavljajući svoju obitelj u razmišljanju što mu se dogodilo i gdje je nestao. Svaki dan ih promatra sa svog prozora – promatrajući svoj vlastiti život, dok se dani provedeni na tavanu pretvaraju u mjesece. Briljantan Bryan Cranston i u ovom filmu oduševljava!

Trailer:

Ažurirao marko99119 - 03.Rujan/Sep.2017 u 17:12
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 06:22
Stoji mi mesecima na HDD-u i tako mi se ne mili da ga gledam...no opet mi đavo ne da mira da ga obrišem i zaboravim...muke moje sa ovim filmom. Kako bilo, nadam se da ću ga uskoro gledati i ostaviti sve te moje lične konflikte iza sebe LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.