Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DiCaprio Da Vinci  (14.08.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DiCaprio Da Vinci (14.08.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DiCaprio Da Vinci (14.08.2017.)
    Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 15:23
Mozda se neki nece sloziti ali iznecu svoje misljenje. Za neke filmove sam mislio da nisu nesto a da je Di Caprio odradio svoj posao, ponajpre The Aviator, ali nakon nekog vremena, promenio sam misljenje, a zasto? Evo razloga. Malo vise antipaticni ''Leo'' je poceo da uzima projekte gde je ono ''ja pa ja i samo ja''. Portret nekih biografskih likova a zapravo ka da ne izlazi iz jedne iste role. Pustena bradica, namrsteno celo i ''deja vu'' gluma. A reziju uglavnom potpisuje M. Scorcese. A Di Caprio je ocigledno lik koji stavlja sebe ispred filma. Podsetite se malo na IMDb ako ste zaboravili njegovih filmova i znacete na sta mislim. On umesto da kao vino bude sve bolji u svom poslu sto je stariji, on stagnira. Na stranu sto je poprilicno antipatican.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.