Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - traktor dj studio
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

traktor dj studio

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: traktor dj studio
    Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2003 u 09:47
preporučujem ga onima kojih zanima miksanje bolje reći schratchanje ili kako se već piše a dosta je jednostavan napisan je prema uputama dj-a (professionalnog). Probajte
Na vrh
DJ Paradise View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJ Paradise Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2003 u 19:31

od kud da si ga nabavim???

For Adun!
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2003 u 19:41
a ako si dj ili u slobodno vrijeme INTEZIVNIJE se baviš time obvezno bi trebao imati bpm studio i dss dj.BPM JE zahtjevniji a dss je više igranje.Ali dobro posluži baš u najtežem(prebacivanje tj.fade a to b_)
Na vrh
Bobi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bobi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2003 u 23:45

Za mene je najbolji Acoustica mp3 Audio Mixer, ne mixaš uživo, nego staviš svaki komad u svoju stazu, tako da te ne proganja vreme. Prekriješ kraj jednoga sa poèetkom sledeèeg, probaš kako se èuje, pomakneš malo napred ili nazad ako treba, i tako redom. Stavim oko 20 komada (oko 75minuta) i spremim èitav mix, traje oko 3 minuta (P4, 520MB RAM). Program napravi 1 track, pa ga kasnije sa GoldWave razrežem na komadièe, spržim sa nerom bez tišine med trakama, pa imam èitav cd mix, a možeš šetati med komadima.

Bobi

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2003 u 08:09
Cuj meni osobno dok sam dj na nekim party-ima uvijek mi je bolje mix-ati "on air"....Nekako bolji osjeèaj.....Zato preporuèujem bpm,traktor...
Na vrh
Bobi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bobi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2003 u 09:32

Znam, bolje je uživo, samo treba bit dobar . Na žuru moraš radit mix uživo, ali privat možeš popravljat više puta svaki prehod, dok se ne "uhvati ritam".

Dobar mix svima

Bobi

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2003 u 10:28

Naravno! uhvatiti ritam je najveci izazov.Iako danas recimo program dssdj studio nudi sasvim solidno programski rješeno poravnavanje bpm-a! Iako opet na staro slušalice na glavu pa po sluhu! Svako ima svoj gušt!!!!!

Na vrh
Bobi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bobi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2003 u 14:57

Ja koristim Beat Monitor program, koji ispiše bpm komada, pa tako stavim skupa komade koji su si najbliže po ritmu. Tako ne treba podešavati bpm komada, pošto je lakše "prekriti" 2 komada za oko 10 sekundi. A za uživo treba poznavat komade "u nulu", kako kažu.

Puno ljudi ne voli mixovan cd, jer ti je stalno isti redosled komada. Treba radit za svoj gušt, kako kažeš .

Na vrh
DJ Paradise View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJ Paradise Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2003 u 22:01
Zanimljivo, samo kaj ja nisam profi u tome nego amater. imam doma Dance ejay 2 i hip hop ejay 4 pa se tam zajebavam. razmisljam o tome da si nabavim vise programa za mjuzu.
For Adun!
Na vrh
SIBIR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SIBIR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2005 u 02:02
vidite ako sve radite preko mixete a manje preko kompa slobodno uzmite atomix mp3 dobar je.imam i crack za njega pa ako nekom treba nek se javi na fotak@net.hr.meni se program sviđa i vrlo je jednostavan
sibir
Na vrh
popeye View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj popeye Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2005 u 20:53
momci,treba mi crack za DJ Mixstation 3 i Virtual Dj v.2.05 od Atomixa.please,help me,trial prolazi...
pozdrav svim ljudima dobre volje!!!

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2005 u 11:15
ma virtual dj preko mixete je isto strava...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.