Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Thor: Ragnarok najgledaniji ikada (12.04.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Thor: Ragnarok najgledaniji ikada (12.04.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Thor: Ragnarok najgledaniji ikada (12.04.2017.)
    Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2017 u 15:16
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2017 u 17:02
Uuuuuuu stari moj, jedva čekam da dođe kod nas u kina,obavezno ga idem gledati,pa ja obožavam ova dva lika Hulk & Thor najomiljeniji u Marvelu.
Znam puppet_master da ti nisi baš ljubitelj superheroja ali oni su ti meni baš superheroji,malo djetinjasto od mene ali baš to rade bude dijete u meni koje je još vrlo živahno.
Ooooh boy,nemogu ih dočekati.To su mi bili u djetinjstvu najdraži stripovi skupa s Batmanom i Conanom Barbarom (kako sam prije nekada pisao nabavljao talijanska izdanja,kod nas ih baš i nije bilo).
Everything is a joke !
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2017 u 17:11
Meni je zbilja drago što postoje sve te filmske franšize/univerzumi danas (kako Marvel tako i DC) prosto zato što mi to nismo imali (u ovako raskošnoj produkciji i svakako u tom broju) kao klinci, te znam da mnoge, starije, mlađe, decu,svejedno, ti filmovi mogu radovati danas. Što je prelepa stvar.

Avaj, ja sam to ostavio daleko u detinjstvu iza sebe, konkretnije,daleko je to od mog senzibiliteta sadašnjeg, nevezano za kvalitet tih filmova. Ne pašu mi zbog toga što, kažem, su mi um i srce na nekom pedesetom mestu sada, neka su i svi odreda sjajni.

Ažurirao puppet_master - 23.Srpanj/Jul.2017 u 17:13
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2017 u 17:22
Ništa nema lošeg u tome što si napisao,razumijem te skroz (neka sam ja fan takvih filmova),možda bih i ja zaboravio na takav žanr da nije bilo moje djece jer i oni su se od malena zalijepili isto za super junake,jer sada ih je tv prepun što crtića kratkometražnih što dugometražnih što DVD izdanja i tako dalje,ne ne pravdam se to je bio samookidač koji je pokrenuo stare strasti i ponovno me vratio u mladost.A iskreno svih nas troje (djeca i ja) volimo ih,žena voli samo domaće filmove atako i muziku.I eto opet se svi slažemo svatko na svom mediju gleda što voli i sluša što voli.
Oooooh boy,jedva čekam Thor:Ragnarok.
Everything is a joke !
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2017 u 17:27
Ti imaš i klince, ja da imam decu, gledao bih svaki od tih filmova po 10 puta LOL Svideo se i meni ovakvom, npr Watchmen, svakako mi je bio uber zabavan Deadpool, a volim  i Unbreakable (to jeste zapravo "superherojski film" pa kako god mu drugačiji pristup bio temi) M. Night Shyamalana (koji me redovno uspavljuje inače LOL), interesantan Iron Man jer obožavam Downey-a, vrlo zabavan i prvi Cpt America...dakle ne bežim ja od njih, tek volim drugačiji tip filmova danas.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.