| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Reboot: Spawn! (21.07.2017.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Reboot: Spawn! (21.07.2017.)Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2017 u 10:33 |
|
Oooooo yeah,samo neka ga naprave lošiji od originala nemože nikako biti (iako sam original pogledao nebrojeno puta samo zbog Johna Leguizama).
Odgledao i animiranog Spawna i 180% bolji od igranog.
Što se tiče glavne ili naslovne uloge za mene osobno bi savršen bio Chadwick Boseman (Black panter u C A:Civil War).
Mislim mogu i staviti bijelog glumca ali svugdje se nalazi crni lik tj, Afro-Amerikanac.U svakom slučaju još i veći je plus što će Tod preuzeti glavnu riječ u filmu.jer je animirani mini serijal odličan a on ga je radio.
Soooo,GO SPAWN GO !!!
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2017 u 12:54 |
|
Sjajna vest što je Mekfarlin umešan, samo bih ga ja zadržao na ulozi scenariste. Nije režija baš toliko prost posao da neko bez prethodnog iskustva može vrhunski da je odradi. U svakom slučaju, ne može gore od onog iz 1997.
|
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2017 u 16:14 |
Pa da možda si u pravu da Tod samo napiše scenarij,jer treba jedan dobar maher režiser za Spawna kako je Che. napisao jedan i meni od najdražih antijunaka,a za režisera sada mi na pamet pada C.Eastwood,jer je postao majstor režije i za akciju i za dramu a ja Spawna upravo vidim tako kao akcionu dramu.Možda griješim ali moje je takvo viđenje Spawna kao lika i karaktera. Po mom mišljenju:režija-C.Eastwood ; gl. glumac-C.Boseman ; Clawn-ostaje ,Leguizamo. |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |