Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Robert Downey Jr. odlazi iz Marvela? (02.07.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Robert Downey Jr. odlazi iz Marvela? (02.07.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Robert Downey Jr. odlazi iz Marvela? (02.07.2017.)
    Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2017 u 11:35
Pa , RDJ nije baš glumčina od jučer i nije sigurno došlo do takvog razmišljanja da napusti MCU koku preko noći ili pijane noći.Lik Iron Mana je vrlo bitan u cijelom MCU jer gledajući i prateći on i Fury su osnivači Avengersa,dakle mislim da će se tu još razbiti koja čaša od šampanjca u ime Avengersa i Iron Mana.Fury je polagano počeo nestajati iz Avengersa pa su tri filma trebala da polako odjaše u suton ovjenčan slavom.Opet direktori u MCU nisu budale,znaju oni znanje ipak još uvijek drže prednost naspram DCU u brojčicama a brojke su svima najvažnije.
Na vrh
MockingJay View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MockingJay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2017 u 13:38
Ovo se najavljuje već duže vremena ali kako je sinna rekao, sumnjam da će samo tako otići, može se to još dobrano iskoristiti. On je meni jedan od najdražih glumaca i definitivno je ulogu Tonya Starka obilježio svojim stilom i teško će ga netko zamjeniti. Iako strašno volim njegov lik u filmovima, mislim da za sve postoji mjera i da ne treba pretjerivati. Imao je on već dovoljno screentime-a u svim mogućim MARVEL filmovima. Samo se nadam da neće umrijeti u filmovima, nek se povuče u mirovinu pa bude neki "savjetnik" il nešto LOL
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2017 u 13:45
Originalno postovano od strane MockingJay MockingJay piše:

On je meni jedan od najdražih glumaca i definitivno je ulogu Tonya Starka obilježio svojim stilom i teško će ga netko zamjeniti. Iako strašno volim njegov lik u filmovima, mislim da za sve postoji mjera i da ne treba pretjerivati. Imao je on već dovoljno screentime-a u svim mogućim MARVEL filmovima.

Upravo to. Meni je takođe Downey Jr jedan od najdražih glumaca, i zbilja ga ne želim gledati stalno u istoj ulozi, šta god publika, kritika, producenti, pa i on sam mislili o tome. Tip prosto može toliko toga više od zarobljavanja u jednu te istu rolu, kakva god ona bila. To je uostalom i protivno samom glumačkom pozivu, i svaka njemu čast što je i ovoliko izdržao. Smile

Na vrh
MockingJay View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MockingJay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2017 u 13:59
Pa da, lik ima talenta ali kad se pogleda što je sve snimao, zadnjih 10-tak filmova je samo MARVEL. Nadam se da će prekinuti niz i malo se baciti i u druge vode. Bio je odličan u filmu Sherlock Holmes i priča se da će biti i 3.nastavak, pa se imam čemu nadat kad će mi već BBC otkazat boljeg Sherlocka. Cry
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2017 u 14:12
Pa i to mu dođe zatočeništvo u istoj ulozi Big smileTongue Ili je Stark, ili Holmes... LOL No, razumem te Smile

Ako bi baš morao da se ponavlja, radije bih ga opet gledao u nastavku recimo filma "Kiss, Kiss, Bang, Bang", ono je fenomenalno šta je napravio od te role LOLLOL  Btw, ne gledam filmove sa prevodom, i baš sam se pitao kako bi kog vraga prevoditelji uspeli da prevedu nešto napisano/izgovoreno na onaj način LOL pa još Downey bombarduje to sto na sat, jezivo teško, verujem, za prevesti. Neverovatan ritam, višeslojnost, izuzetno specifičan humor, žargon...ma sjajno. Smile Shane Black i Downey su kao stvoreni jedan za drugog.

Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2017 u 16:00
Moram se ponoviti jer me je predivna MockingJay pogrešno shvatila,nisam mislio da će RDJ ostati u MCU već da nije od jučer igrač velike A1 Hollywood lige,znati će on pravi mimenat kada i što učiniti.
I ja smatram da je najviše obilježen s te dvije uloge Stark/Holmes a ima cijelu duzinu vrhunskih filmova da sada ne nabrajam (Avengers/Sherlock Holmes,Šala,šala) on je stvarno jedan od slojevitijih glumaca novog Hpllywooda (prije deset dana ponovno pogledao "Zodiac) a tek njegova interpretacija Chaplina,šta da kažem,meni pored Jakea G. omiljeniji glumac danas.Nebojim se ni malo za njegovu buduću karijeru,učiniti će on pravi potez i za sebe i za nas fanove dobre i karakterne glume s omjero m 1:1 u svemu.Još nešto,hvala p_m za podsjetnik za "Kiss,Kiss,Bang,Bang" ali sramota me priznati da sam ga preskočio.Hvala za note.
Everything is a joke !
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2017 u 16:10
Zapravo - potencijakni odlazak nije ništa neplanirano. Marvel jako brine oko svojeg univerzuma i uvijek želi ponuditi nešto novo publici, ali ih i šokirati i iznenaditi - već godinama se priča da će mnogi Avengersi poginuti u trećem dijelu tako da je ovo sve u sklopu toga, rekao bih.

A da li će netko drugi preuzeti role Iron Mana, Kapetana - kao i u stripovima - ili će Avengerse popuniti ostalim junacima - to će se tek vidjeti.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2017 u 16:22
Kako god odlučili producenti i direktori MCU-a Avengersi i ostali superjunaci biti će gledani i praćeni u stotinama milijona jedinica ili čestica ili $.To je prejak brend u mnogo čemu i neka samo oni snimaju i crtaju imaju jednog pretitelja zauvijek.Pa već u Civil War-u je trebalo nešto strahovito da se desi barem po stripu ali eto Bogu hvala nisu to oni ipak dopustili. So Hail Avengers and MCU!!!Clap
Everything is a joke !
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.