| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sherlock se privodi kraju? (04.07.2017.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sherlock se privodi kraju? (04.07.2017.)Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2017 u 11:23 |
|
Kako je Che. i sam rekao ovo je neka nova forma u svijetu serijala , tako malo epizoda po sezoni a tako duge epizode.Trebati će smisliti neko novo ime za ovakav tip serija ili možda filmsko - serijska trilogija u više sezona,uf zaboli me jezik pri izgovoru.Šalu na stranu ovo je jedna od najljepših i najboljih interpretacija Sherlocka koje sam ikada gledao,od serijala do filmova u c/b i u koloru.Šteta će biti ako naprave još samo jednu sezonu s ovakvim kalibrom glumaca i scenarista,nadajmo se čudu kao što je i sam Che. nagovjestio sve je moguće kada novac sa sigurnošću stiže,a odavno znamo da Hollywood voli sigurne konje za trčanje.So,go producers , go!
|
|
![]() |
|
gavranpero
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2017 u 16:21 |
|
Supruga i ja smo počeli gledati Šerloka i zaista smo bili oduševljeni serijom, medjutim, kako su odmicale epizode, sve manje i manje nam se svidjala. Navešću primjer iz jedne epizode kad Šerlok nauči srpski jezik tokom avionskog leta i naravno da ne očekujem da progovori u seriji kao da mu je maternji, ali ono jadnih par riječi niti je bilo razumljivo, niti su korišteni padeži. Vjerovatno se svi sjećaju epizode kad Šerlok na sahrani tipka poruke na mobitel i nakon opomene da prestane, nastavlja, ali sa telefonom iza ledja. :-D Razumijem da je sve to fikcija, ali ne volim da gledam SF u kriminalističkoj seriji.Volio bih da vidim ko može da tipka po displeju tel iza ledja ? :-D
|
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2017 u 16:44 |
|
E pa sad,naučna fantastika ili SF,pa nebi se trebalo sada cjepidlačiti oko takvih sitnica pogotovo oko padeža ili izgovora.Ima ljudi rođenih na ovim prostorima a još uvijek pričaju kao da su jučer došli iz Uzbekistana.Eto primjera radi ( na ono o SF-u) moja baka nikada nije upotriyebila telefon ne mobitel,telefon, mojoj djeci je to znanstvena fantastika,jer njima mob ne izlazi iz ruku po 12-13 sati.Sada pratiti takve sitnice gubi se koncepcija gledanja i uživanja u seriji,osim ako netko nije plaćen da traži takve stvarčice i zarađuje na njima.Ja uživam u seriji (ili filmu) a ne traženju nelogičnosti koje su očevidno upitne po tom pitanju. (Moj savjet pogledati emisiju "Super Ljudi koja je bila emitirana za cijelu regiju/region,pa reći što je logično ili ne).Meni osobno najbolja ekranizacija S.H.
|
|
|
|
|
![]() |
|
gavranpero
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2017 u 21:23 |
|
Volim da gledam serije i filmove u kojima se vodi računa o detaljima, odnosno, da su što više slični realnom životu. Ubistva iz Midsamera su prilično dobar primjer. Šerlok jeste otjelotvorenje najboljeg detektiva na svijetu, ali pretjeruju sa njegovim sposobnostima. Toliko.
Ažurirao gavranpero - 08.Srpanj/Jul.2017 u 21:25 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |