| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
blokbuster filmovi na kablovskoj deluju jeftino |
Odgovori
|
| Korisnik | |
darko116
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: blokbuster filmovi na kablovskoj deluju jeftinoObjavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 23:00 |
|
gledam ja danas tv i na kablovskoj na fox ide film Mighty Joe Young i preselo mi gledanje
film deluje previse ostro, nekako kao da nije film nego amaterski napravljen, kao da je film b ili c produkcije. Ne umem drugacije da opisem. Isto takav utisak sam imao kada su pustali na neko drugom kanalu total recall prvi sa svarcenegerom. Umesto da bude film kao sto je blokbuster delovao je kao jeftin- previse realan snimak??? to je to , deluje kao realan snimak. Naleteo sam na clanak da za na televizorima ima soap opera efekt ali ja imam starinski tv sanducar tako da od toga nema nista, jedino da ne pustaju ful hd snimak i ukljuceni im ti efekti direktno na kanalu fox???? inace imam film total recall u avi formatu kao dvdrip i nema tog previse realnog efekta kada ga gledam. ima li neko ideju sta se to desava |
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2017 u 17:05 |
|
Jedna ovako na brzinu ideja koja mi pada na pamet. N O V I T E L E V I Z O R ! ! !
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |