| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pozdrav svima! |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pozdrav svima!Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2017 u 22:33 |
||
|
Kako cersei misli da sam neko ko nisam, čak i to da me je nekada banovala (blesavim se sweetie, shvatam sve to kao šalu, naravno
), evo mi prilike da dokažem svoju nevinost! Well, kriv sam za koješta, no to sve nema ikakve veze sa ovim sajtom. Zapravo samo želim da se predstavim aktuelnoj ekipi. ![]() Ja sam Dejan, voleo bih da sam Ahmed, no svi me zovu Ritchie još od detinjstva (duga priča, vezana za Ritchie Valensa, La Bambu, Kopaonik i neku moju suludu đusku). Moj matični forum je pre zilion godina sarađivao sa Titlovima, te sam tek ponekada gostovao ovde. Ovde sam od 2005. ali odavno nisam na onom mailu kojim sam se registrovao, gde tek lozinke da se setim, nije postojala mogućnost da se ulogujem, i prosto sam se ponovo registrovao. Ne bavim se drndanjem staffa lažnim nalozima, ni lažnim predstavljanjem, nisam banovan ovde, naravno da nikada nisam čačkao cersei ![]() , ta ja samo pišem o filmovima i serijama, volim da povremeno opipam puls raje da bih video šta se gleda/misli o filmovima. Oni (filmovi, jok raja) su moja neizlečiva strast. Kao i piskaranje uostalom. Kako nigde ne mogu dugo da se zadržim, svuda ostanem pomalo, blesavim se, nažvrljam kakav utisak o filmu, te se potom zagledam u već kakve nove sanjarije i nomadski odmaglim.Ne podnosim name-dropping, no kada me ovde neki (
) primoravaju na to....hajde da kažem da su me poznavali...šta znam sada, bubba ho-tep, JecaDJ,
DejanSL, nosundayfear, asvalttina, nastasja, Shadoe, streberche, Dr
Koks, hoshi...šta da nabrajam bzvz, ne znam da li je iko od njih još aktivan
ovde... Sve u svemu, ovde je bilo sjajnih ljudi, uveren sam da je i sada tako. Svakako ću vam praviti društvo makar neko vreme. ![]() |
|||
![]() |
|||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2017 u 22:50 |
||
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2017 u 22:52 |
||
|
VelkoM bek!
|
|||
![]() |
|||
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2017 u 23:11 |
||
![]()
Bićeš, zato što nisi. ![]()
Ako je tako, navrati ovde, možda se zalepiš.
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2017 u 23:16 |
||
|
Hvala svima
![]()
Baciću pogled (na temu/repertoar u linku) ![]() |
|||
![]() |
|||
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 07:50 |
||
|
Sritan ti povratak iako te nepoznam sa sajta,čini mi se po par postova koje si napisao da si OK lik.
Keep doing what You doing. |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 08:26 |
||
|
Hvala
![]() Btw, i meni se dopalo nešto tvojih postova, pomiriteljskih, u temama gde ljudi olako padaju u vatru zbog neslaganja oko utisaka o filmovima...večiti rat oko pitanja različitih ukusa, grubljih komentara...gde ljudi suviše lično doživljavaju te razlike. Ti si mi tamo delovao kao glas razuma, voleo bih da je više takvih likova na netu, bilo bi manje svađa, vređanja i gubljenja vremena oko zapravo vrlo jednostavnih stvari. |
|||
![]() |
|||
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31050 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 14:11 |
||
|
Još jedan puppet master???
![]() ![]() Šalim se, naravno, DOBRODOŠAO
![]() |
|||
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|||
![]() |
|||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 14:27 |
||
|
Hvala
![]() Veruj mi da se svakim danom sve više kajem zbog takvog odabira nicka No šta da se radi, zbilja sam prekasno video istu frazu na forumu ![]() (šalim se i ja, naravno ) |
|||
![]() |
|||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 15:05 |
||
|
Uvijek se može promijeniti. Najbolje da se javiš Cersei.
![]() |
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 15:07 |
||
![]() Zbog svog ovog izmotavanja, preimenovala bi me u...šta znam...balvan, dupeglavac ili nešto gore ![]() bolje mi je da ćutim.
|
|||
![]() |
|||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 15:09 |
||
|
Ima ona inspiraciju, samo je još malo podstakni.
Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 23.Lipanj/Jun.2017 u 15:09 |
|||
![]() |
|||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 15:20 |
||
Verujem Uvek može gore No, ako bih makar na tren prestao da se glupiram (slaba vajda duduše ) možda i uvidi da sam sasvim ok tip, ne bez šarma (reče on, skromno) i ona bude ta koja će odustati od svoje "Puppet Master" da kažemo titule Iako čisto sumnjam ![]() |
|||
![]() |
|||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 15:51 |
||
Pre će ljeto u Winterfellu.
![]() |
|||
![]() |
|||
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 17:41 |
||
|
Zahvaljujem i drago mi je što netko ozbiljno prati postove i pročita ih do kraja i razumije šalu skrivenu u postu.Samo naprijed jer treba još više istinskih ljubitelja Silver Screena na ovim stranama,a manje bukača.Prijedlog za nickname kada je već avatar koji je "MARV"(šala naravno ili možda i nije
). |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 17:46 |
||
|
Ako si već bio član, onda je primerenije da kažemo
. Znam većinu od onih koje si nabrojao u prvom postu, tako da ću zaključiti da smo se ti i ja mimoišli. ![]() U svakom slučaju, drago mi je što si tu. Priključi se repertoaru, a što se C. tiče ne brini, svima nama ona preti, ali smo naučili da je ignorišemo.
|
|||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|||
![]() |
|||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 18:02 |
||
Fenomenalan je Rourke u Sin City, ali neću menjati nick (slatke su meni ove "komplikacije" i blesavljenja, suviše je zabavno da bih olako odustao ![]() )Mene je sve to (nepotrebne varnice oko afiniteta, ukusa, doživljaja filma itd) uvek fasciniralo. Svi smo tu iz ljubavi prema filmu, ne treba ičiji doživljaj/utisak doživeti i previše lično, ionako nas sve spaja ta strast, no opet, upravo iz te ljubavi/strasti prema filmu, olako je i izgubiti nit, pa sam uvek imao razumevanje i za to. Ta i ja sam besneo i svađao se, doduše, vezano isključivo za pokušaje ponižavanja/omalovažavanja sagovornika samo zato što misli drugačije. A koja bi poenta bila toga da bilo koje delo svi doživljavamo isto? Čemu onda forum uostalom? Pa sva lepota je upravo u razlikama, a ne u tome da svi mislimo isto. Najviše se nauči i o ljudima i o filmovima (ili bilo kom delu) kroz razgovore, neka i sukobe mišljenja, pa i dijametralno drugačije stavove, no to sve može da prođe bez uvreda i obezvređivanja. Tako da mi se dopada tvoja zrelost u tom pogledu ![]() |
|||
![]() |
|||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 18:08 |
||
Hvala Bojana Na kraće sam gostovao ovde, poslednji put tamo negde 2009 Deluje kao dobrica C, možda nepoverljivo i tvrdoglavo ali svi smo takvi na netu, pa još kada pomislim kakvih li je sve iskustava verovatno imala sa obesnim članovima, kako i ne bi bila nepoverljiva. A ionako se glupiramo samo ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2017 u 23:39 |
||
|
Welcome back ![]() Usput, posto cesto spominjes spam u negativnom kontekstu, (sto u sustini i jeste, ali zanemarimo to )moram napisati da su nasi spameri uz prevodioce najvredniji clanovi ovog foruma. ![]() Dobar forum cine i dobri spameri ![]() Tako da ako neko od redovnih clanova nije postao spamer, mi ne gubimo nadu ![]() |
|||
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|||
![]() |
|||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2017 u 23:55 |
||
|
Hvala Kneginja
čuo sam sve najbolje o tebi, tokom više godina (na forumfilmovi) ovo je valjda prvi put da razmenismo koju reč Eto, nikada nije kasno. ![]() To i ja pričam godinama glede spama tj...ne bi se ni mogli normalno družiti u kakvoj sterilnoj, strogo kontrolisanoj sredini, a i bilo bi premalo postova tada. A to što često dramim, te strepim od administracije zbog spama, pa i kukam tu i tamo, hehe, to je sve deo predstave ![]() (uglavnom ) |
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |