Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mumija mnogo bolja od Mumije (08.06.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mumija mnogo bolja od Mumije (08.06.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
alen-pendic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alen-pendic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mumija mnogo bolja od Mumije (08.06.2017.)
    Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2017 u 19:39
Reče lik koji je popljuvao Baywatch. Jeli to što mrziš Dwayne Johnsona? Ljudi mrze ove rimejkove. Nisam u vezi ovoga filma do sada pogledao ništa, ali mi je rimjekova preko glave. Meni je svaki original bolji.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2017 u 19:48
Pa, drugar, stvar je u tome da ovo uopšte nije rimejk! Samo se isto zove kao stari film.
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2017 u 20:34
A što je original? Sommersova tri filma?

A što je s Hammerovim filmovima iz 60-ih?

Što s Universalovima 30-ih, 40-ih i 50-ih?

Cruise će vjerojatno donijeti profit producentima. Osrednji glumac koji čak i kad dobije dobar projekat ili uistinu dobije "pravu" ulogu, nema sreće.... Zato su i Oblivion i Edge of Tommorow (dva vrlo dobra SF filma) financijski loše prošli, "Jerry Maguire" tek nešto bolje.

Ali zato kad se radi o jeftinom šundu i Cruisu kao akcijskom junaku - tu filmske kuće trljaju ruke. Kako se čini - ova "Mumija" mogla bi spadati u ovu drugu kategoriju - šund-akcića koji okreću pare.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
djcvrle View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djcvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2017 u 00:39
Studio Universal je odlučio u idućih deset godina stvoriti svoj takozvani Monstrum Universe, svijet u kojem će sva njihova filmska čudovišta naći svoje mjesto. Biti će tu i Dracula, Frankenstein, The Invisible Man, lovac na vampire Van Helsing i čudovište iz Crne Lagune. Svi oni imat će svoje filmove, a Mumija je uvod u tu veliku franšizu ...Pogledat ću Mumiju ovaj vikend .;-)
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2017 u 09:08
Mumiju nebih pogledao ni da pokojna Jovanka glumi naslovnu ulogu,ne zbog mumije već Gavrilović nareska zvanog Tom , pljuc , Cruise.Dosta što mi je uništio knjige Lee Childa o najjačem liku u akcijsko-trilerskim romanima,Jack Reacher,tako da više nemogu ni knjigu pročitati jer kada pročitam Reacher vidim samo kontaminat od Cruisove face (izrigot).Opet pokazujem svoju slabost s tim što toga lika ne mogu vidjeti na platnima i ekranima a borami ni u novinama.Svaka čast njegovim fanovima  ali ja im se divim.Jedini film koji mogu pogledati od njega je "Rain Man".Tome odkotrljaj se u vidu čajnih kolutića i napusti scenu,please.Sorry Cruise funs.
Everything is a joke !
Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2017 u 20:09
H,.. Sve treba odgledati pa osuditi.
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2017 u 21:32
Nisam mislio na film već na odabir glumca.Za film nisam ništa komentirao niti ću.A tko će gledati ,gledati će.
Everything is a joke !
Na vrh
Soldinjo View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Soldinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2017 u 01:23
Prvo po recenziji autora Alien - Covenant kao nije loš, sad i ovo...

Znači ovako pošto je Prometheus meni osobno po kriteriju(očekivano&uloženo->dobiveno) najgori(!) film svih vremena onda Covenant sigurno nije takvo smeće ali je smeće i to poprilično.

A Mumija je gori film od one sa B.Fraiserom jer nema ništa veću dubinu(cca. 3mm) a opet manje se šali na svoj račun od prethodnika - s tim da je i prethodnik osrednji film (nedostojna kopija Indiane Jonesa).

Čak me i čudi da je Cruise pristao sudjelovati u ovako drugorazrednom scenariju...

Slobodno preskočite sve filmsko što ima naziv Mumija u sebi u zadnjih pola stoljeća...
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2017 u 08:13
Pa zar vam ekipa nije jasno da Tom,pljuc,Cruise,snima sve što ima neki herojski predznak i spašavanje svijeta.Čovjek to osobno shvaća jer misli da će se ikada više vratiti u stare slave,prije nego je postao firer scijet.....Postaje stvarno odvratno sve što on dotakne i to mislim i stojim iza toga.
Tome odj... više sa scene.
Everything is a joke !
Na vrh
Kokonino12 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kokonino12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2017 u 00:04
Film ne da je loš nego je preloš, radnja konfuzna, ne zna se ko gdje šta, jel sanja ili je java , od dobre priče opet napravljeno *ranje, Ne kužim više jer ameri misle da smo mi krete ili mi to fakat jesmo kad dajemo novce za ovakve gluposti od filmova ???
Na vrh
laura-jelinic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj laura-jelinic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2017 u 01:01
Ubacila se danas besplatno u kino i pogledala. Po meni film ima dobro zamisljenu pricu al T.C (kojeg jednostavno ne dozivljavam) i ona plava (kojoj se nisam potrudila ni potrazit ime) taj cili koncept kvare. Gluma to dvoje mi je u nekim trenutcima parila amaterska ili kao da se radi o nekoj glupoj komediji. Russell standardno dobar (iako sam se iznenadila kad sam ga vidila jer mi je on ovako vise za ozbiljnije stvari)

Ako se ima viska vremena ok pogledat al na stream, ne daj Boze placat kino ulaznicu ;)

...ah da i obavezno T.C u mirovinu. Zaista smatram da nema sta vise pokazati i taj njegov kompleks manje vrijednosti i dokazivanja se cak negdje osjeti u filmu i njegovim pokretima. pljuc

Ažurirao laura-jelinic - 15.Lipanj/Jun.2017 u 01:04
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2017 u 17:45
THANK YOU,LAURA-JELINIC!!!
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2017 u 21:23
Klasičan film za zabavu i bilo mi je zabavno. Ako ne ulazimo u sitna crevca i ako ste fan ovakve vrste avanture, film treba pogledati.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,360 sekundi.