Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - molba
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

molba

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
natasaga View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj natasaga Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: molba
    Objavljeno: 20.Svibanj/May.2017 u 07:57
Molim vas da kažete kako da otkažem obaveštenja "foruma za potražnju prevoda"na mejl.Hvala unapred.
NATAŠA
Na vrh
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2017 u 08:47
Klikom na Opcije teme u gornjem desnom uglu teme koju ne želiš da pratiš i odabirom opcije Un-Aktiviraj e mail obaveštenja...
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 19:34
Kako ću maknut reklamu za STAROPRAMEN koja mi pokriva pola naslovne stranice? 
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 20:02
moze screenshot
Originalno postovano od strane subrianca subrianca piše:

Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 20:06
Može ali sad je nema, tu je SMOKI, a SMOKI je manji i ne smeta.
STAROPRAMEN mi pokrije cijelu desnu stranu ekrana (pošaljem ćim se pojavi!).
Na vrh
KarolinaV View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KarolinaV Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 21:04

Adblock Plus, idi na Filter preferences, dolje lijevo gdje piše 'Allow some non-intrusive advertising' makni kvačicu. Meni je to maklo sve reklame.
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 21:13
I meni, ali za gledanje filmova online moram maknuti adblock (a stalno ih gledam).
Zato sam mislila da možda administrator može maknuti  STAROPRAMEN jer samo on blokira forum, sve druge reklame su OK, navikla sam na reklame, ne smeta me to.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 21:14
Originalno postovano od strane KarolinaV KarolinaV piše:

Adblock Plus, idi na Filter preferences, dolje lijevo gdje piše 'Allow some non-intrusive advertising' makni kvačicu. Meni je to maklo sve reklame.

Ubija sve do zadnje. Thumbs Up

Ažurirao iromafia111 - 23.Svibanj/May.2017 u 21:14
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 21:19

I meni, ali za gledanje filmova online moram maknuti adblock (a stalno ih gledam).

Nađeš film online, skineš ga offline i gledaš, ne secka i ne traži Javu. LOL
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 21:27
Čudno trebala bi biti iste veličine kao i smoki. Javi kada uloviš

Može ali sad je nema, tu je SMOKI, a SMOKI je manji i ne smeta.
STAROPRAMEN mi pokrije cijelu desnu stranu ekrana (pošaljem ćim se pojavi!).
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 21:30
Iro super, najbolje da dodješ i isključiš servere iz struje. Ljudi mora vam biti jasno da bez reklama nema ovog sajta a kako stvari stoje i ako se trend adblockera nastavi .... gasimo se ...

Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 21:32
Čovekov brate, znam da si ekspert, par puta si mi pomogao (hvala!), no kužiš li da ja jako malo znam i nemam vremena za učiti, a kad uključim film online odmah mi zahtijeva da maknem adblock...i taako., maknem ga..

Neovisno o mojem gledanju filmova, mislim da prevelika reklama kakva je STAROPRAMEN negativno utječe na svakog tko uđe na forum. Nek ih bude sa strane i gore i dolje, ali ne nasred foruma.
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 21:35
Originalno postovano od strane administrator administrator piše:

Iro super, najbolje da dodješ i isključiš servere iz struje. Ljudi mora vam biti jasno da bez reklama nema ovog sajta a kako stvari stoje i ako se trend adblockera nastavi .... gasimo se ...

Tu ću postavit screenshot. 
Smoki je na vrhu pa ne smeta, a staropramen puno niže i zapravo pokriova sve opcije koje trebamo. No sad ga ne vidim.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 21:43
Može postavi screen kada ti se pojavi. Kao što sam rekao staro pramen bi trebalo biti iste veličine i na istom mjestu kao smoki - zato mi je i čudno to .

Kada budem dobio screen bolje ću znati i moći reagirati

Smoki je na vrhu pa ne smeta, a staropramen puno niže i zapravo pokriova sve opcije koje trebamo. No sad ga ne vidim.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 21:45
Ako ćemo realno trend adblokera je baš zato i nastao na većini sajtova zbog prevelikih i napasnih reklama, koje smetaju korisnicima. Tako da treba i pripazit što se stavlja. Jednom kad netko upali adblock zbog toga teško ga više gasi.

Ako smo krenuli u te raspraveLOL 
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 21:51
Kada budem imao mogućnost biranja reklama tada ću sigurno birati a do tada nemamo previše opcija. Ja sam o ovome već dao svoje mišljenje i neću više o tome diskutirati. Svatko ima izbora pa neka radi kako želi.

Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

Ako ćemo realno trend adblokera je baš zato i nastao na većini sajtova zbog prevelikih i napasnih reklama, koje smetaju korisnicima. Tako da treba i pripazit što se stavlja. Jednom kad netko upali adblock zbog toga teško ga više gasi.

Ako smo krenuli u te raspraveLOL 
Na vrh
KarolinaV View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KarolinaV Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 21:51
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Dobro, sada kada su pročitali oni koji trebaju, obrišimo postove, i ti i ja. Cool
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 21:52
Da li je to ova reklama
http://titlovi.com/?google_preview=rJSj3npWjp0Y7u38yAUw7omy0AWIAYCAgKDLz_76Lw&iu=1020627&gdfp_req=1&lineItemId=380820137&creativeId=104648349377

Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 22:14
Jest, OBRNI TURU DO PRAGA, samo ju sad vidim na titlovima, a na forumu pokrije cijeli gornji dio.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 22:18
Ako je to ta reklama onda ona na forumu bude isto na vrhu samo da bi se sve prikazalo kako treba sakrije logo. Preko ničega se ne bi smjela prikazati a pogotovo nikako preko opcija.

Uglavnom kada ju uloviš na forumu molim te uradi screen i ja ću ako je neki problem sigurno riješiti.

Jest, OBRNI TURU DO PRAGA, samo ju sad vidim na titlovima, a na forumu pokrije cijeli gornji dio.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.