Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DragonBall Z/GT
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DragonBall Z/GT

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Korisnik
Poruka
HimZo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HimZo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DragonBall Z/GT
    Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2003 u 23:58

Molim sve koji imaju epizode DragonBall Z da mi se jave (putem foruma), isto tako oni koji imaju epizode DragonBall GT. Po mogućnosti bolje kvalitete.

Skidao sam neke epizode s neta, ali mi za jednu treba sat vremena. A usto su i šrotne. Jedva ih razumijem šta pričaju.

Možemo napraviti zamjenu ili ih mogu kupiti.

Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2003 u 07:16
MAm ih ja.I DBZ(1-5,157-238) i sve DBGT-e
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
HimZo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HimZo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2003 u 12:26
Koja kvaliteta slike i zvuka?
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2003 u 20:16

Meni je dobro,može se gledat na pol screena

I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
HimZo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HimZo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2003 u 15:05

Kolko cd-a? Preko PM-a ćemo se dogovorit za ostalo...

Ima tko drugi sve epizode DB Z? Baš sve...

Na vrh
Goku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2003 u 22:00
pitaj kakarota, ja sam uzeo od njega neke DB stvari
KAAA ME HAAA ME HAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Na vrh
Čičko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Čičko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2003 u 15:33

Znima me da li ima itko da mi proda ili ... Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT...epizode...po mogučnosti sve...

Molio mi ako ima takva osoba da mi se javi putem: e-mail stipo.ilicic@vk.tel.hr

Putem PM-a ili na Mob. 098/424-711

Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2003 u 16:13

hmmm, ja imam DBGT epizode . . .

ali za DBZ ima 250 epizoda (to nemam)

a za DB nikada nisam vidio nekoga tko ga ima....

i love anime !
Na vrh
HimZo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HimZo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2003 u 23:14
SonGoku, bi se mi mogli čenđat za to? Javi mi se na mob: 091/2530254 . Po mogućnosti prek ovog vikenda (koji slijedi).
Na vrh
HimZo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HimZo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2003 u 23:15
Flash, ti se ništa ne javaljaš... ???
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2003 u 07:24

zaboravih.Say your need

reko si sve DBZ,zar ne.No problemo.

Dal si nabavio kaj od anime-a?

I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2003 u 13:02
HimZo, sada radim trejd s flashom, a poslije toga imam jos 2-3 dogovorena trejda. . . ako zelis dbgt i dbz, mozes nabaviti od Flasha ili Kakarotto . . . ili ako ces malo pricekati, mozemo se trejdati za animeje (ako ih imas?_?)
i love anime !
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2003 u 17:20
SonGoku,još 3 trejda?U vezi kojih stvari,možda bi me moglo zanimat?
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2003 u 20:20
kada zavrsim s tobom imam trejd jos s nekima.... razmisliti cu stvari koje cu uzeti, jer dosta cu animeja dobiti od  trejda s tobom   ^_^
i love anime !
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2003 u 20:24
Obavezno mi moraš reć kaj ćeš uzet od njih.I od kud su,možda iz Zagreba?Nigdje nemogu nać DB epizode i DBZ epizode(15-nadalje)
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2003 u 21:18

DBZ ces dobiti od mene do 18ep... nemaju ti oni DBZ, a DB nevjerujem da itko ima ...

i love anime !
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2003 u 23:24
Ok,stavit ću te na listu kontakta
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2003 u 23:25

HimZo,dogovorili smo se za DBZ.Al dal si nabavio nekaj od anime-a?

I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
Inny View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Inny Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2003 u 21:19
Son goku ili Flash, koje dbgt epsiode imate?
ZIVOT JE CUDAN I ZAGONETAN
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2003 u 21:57
Ja imam sve osim 31-34 koje ću upravo nabavit od Son-Goku-sana
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.