Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Battlestar Galactica 2x16,17,18
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Battlestar Galactica 2x16,17,18

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
hvala_svima View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hvala_svima Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Battlestar Galactica 2x16,17,18
    Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2006 u 14:04
Zdravo,

kako prijevodi-online malo radi malo ne... pitam se radi li ko prijevode ovih epizoda, ove serije ?

nekako kaskamo bas puno trenutno, ne mogu da vijerujem da niko nema preveden titl za ove epizode.... :(

ako neko ima, neka ih postavi na sajtu... u zip formatu je upload
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2006 u 15:03
crogate
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2006 u 15:04
http://www.crogate.net/  evo trazi tu
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hvala_svima Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2006 u 15:26
znam za crogate... ali nema ni tamo.... ne trazim prvu sezonu, vec trenutne epizode... 2x16, 2x17, 2x18

2x14 je zadnji uploadani titl tamo... a ovdje imamo i 2x15

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2006 u 15:28
e jebi ga nema pojma
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2006 u 15:36
Battlestar Galactica ! e koje izdanje da skinem da mi titlovi pasu   ima 1 sezomu dobi sam al titlove nemogu uskladit  sjebu se na sredini
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hvala_svima Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2006 u 15:42
uzmes subtitle workshop pa si sredish, zavisno od verzije koje imas.....

na crogate-u imas i za dvdrip i sa DSrip razlicite titlove

http://www.crogate.net/downloads/titlovi/bsgsezona1.htm

pa se posluzi
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2006 u 15:51

jesam sredjivao sam tamo   pocetak i kraj stimaju a sredina ne  neda mi se razdvajat titlove ili recenicu po recenicu uskladjvat tak odgledam pol serije   lakse mi je skinut ponovo seriju

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.