| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Leftovers (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
wareham
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 05.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Leftovers (2014)Objavljeno: 08.Svibanj/May.2017 u 18:43 |
|
Odlična serija, zanimljiv zaplet, svakako drugačija
|
|
![]() |
|
Marac Data
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2017 u 16:07 |
|
Serija The Leftovers je 80% drama te po 10% sf i misterija. Također smatram da ima "ono nešto", vrijedno gledanja, i svakako je preporučujem. Nećete zažaliti.
|
|
![]() |
|
stanko-bobinec
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 27.Veljaca/Feb.2016 Lokacija: HR Status: Offline Points: 15 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2017 u 20:49 |
|
Tema priče je zanimljiva ali nedorečena. Ako nemate ništa drugo za gledati bit će dobra, ako zaspite nitko vas neće kriviti...
|
|
![]() |
|
Stressman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2017 u 12:12 |
|
Odlična serija! Ne znam da li se završila sa 8.epizodom treće sezone,ili će biti još,ali sama 8 epizoda je bila fantastična,1h i 11min uživanja.
P.S. Ipak je završena:''On December 10, 2015, HBO renewed the show for a third and final season,which premiered on April 16, 2017 and concluded on June 4, 2017.'' Ažurirao Stressman - 11.Lipanj/Jun.2017 u 12:18 |
|
![]() |
|
LillyWhite
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2018 Lokacija: BP Status: Offline Points: 13 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2018 u 10:01 |
|
Nesto se mucim sa ovom serijom. Dobra je prica, ali mi ipak nesto nedostaje. Mada, dacu joj jos malo sansu, pri kraju sam prve sezone, mozda mi se misljenje promeni.
|
|
![]() |
|
LillyWhite
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2018 Lokacija: BP Status: Offline Points: 13 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2018 u 11:00 |
|
Ipak je dobro sto sam nastavila da je gledam, odlicna je serija. Druga i treca sezona mnooogo bolje od prve. Odlicno razradjena prica. Bilo bi bolje jedino da su trecu sezonu jos malo razradili. Konkretno (spoiler) kad Nora prica Kevinu o odlasku na drugu stranu. Volela bih da smo i to videli u seriji. U svakom slucaju, preporuka za ovu seriju
|
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Svibanj/May.2021 u 14:37 |
|
Davila me prva sezona kao zmija zabu.Nisam se predao a i zanimalo me je sta ce se KONACNO dogoditi do kraja iste.Vise manje, nista se nije ni dogodilo.Krenuo sam sa drugom sezonom i u startu mi deluje da je po kvalitetu, za dva stepenika iznad prve.Videcemo.
|
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2021 u 18:28 |
Zavrsih ovo.Druga, pa i treca sezona su mnogo mnogo zanimljivije od prve.Bar meni.Postojalo je to nesto, sto me je vuklo da gledam do kraja.Serija jeste 80% drama, sto rece drug iznad i to ne smeta, kad se udje u radnju.Kraj je nekako, mozda malo zbrzan.Medjutim, nije tu imalo sta vise ni da se prica a da se ne poremeti dobra celina.Da dodam i to, da seriju u vise navrata, prati odlicna, bas odlicna muzika.Drago mi je da sam pogledao. |
|
![]() |
|
dekao
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2021 u 11:13 |
|
Načekah se do kraja serije da se nešto objasni, i na kraju, mućak. Toliko se pitanja otvorilo na početku serije da je barem neko moralo dobiti odgovor, ali nažalost, ništa od toga. Šta se uopšte desilo da svi ti ljudi nestanu? Šta je bilo sa Vejnom, kako je radio to što je radio i zašto je ubijen? Ko su oni u belom i zašto to rade na način na koji rade? Zašto ih je Lori napustila? Šta se desilo u gradu Džardenu? Šta se desilo Kevinovom ocu i gde je ta priča završila? I da ne nabrajam dalje jer ima baš mnogo elemenata koji su samo tako ostavljeni nedorečeni. Serija je navlakuša, vuče te da tražiš odgovore a dobiješ šipak. Krajnji utisak, gubljenje vremena.
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72052 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2021 u 11:19 |
|
Ovo je jedna od onih serija koju pogledaš, razmisliš i zapitaš se "Jesam li ja lud ili...". Nakon nekog vremena shvatiš da nema smisla tražiti odgovore.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
dekao
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2021 u 11:30 |
Takve šlb projekte treba upakovati u neku kraću formu a ne u seriju od 28 epizoda. Podsetilo me ovo na onu francusku seriju kad se nastradali u saobraćajnoj nesreći odjednom vrate kući kao da ništa nije bilo, zaboravio sam kako se zove. Naravno, i na čuveni LOST, koji je postavio parametre za nov podžanr "navlakuša". Serija je pripovest, mora da ima taj "saga" elemenat, dramsku arhitekturu koja će biti dobro ukomponovana. Ovde imamo ekspoziciju i zaplet koji traju 20 epizoda, a sve ostale elemente su sabili u poslednju sezonu, pa i to nekompletno jer je rasplet skoro pa potpuno izostavljen. (function(){window['__CF$cv$params']={r:'6b2273ad6b46702b',m:'f0bd37e2ac4494550d2992ff2480e12db1435538-1637587192-0-AWzkk1732Br8VzQttpf+SH4FDQ0UOfsXLXbjyHv+OdSbgK7bTey2lvY3b0dtNeWftATX/WK2M+yctHF8ci3pxJu3WeiNdh8nHLHpzfLqmrCLWDyJJRaf3TiV7eObtmkk7f6YkdC0YlMWCErmAVacKQ/0JA7kRO4wX61+UdBhvGuVKiNvbh65jZtYKpL1O5L6ng==',s:[0x6dedb22ae5,0x93bdc1cbbf],}})();
Ažurirao dekao - 22.Studeni/Nov.2021 u 14:20 |
|
![]() |
|
payutti
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2021 u 12:49 |
Ne umem da objasnim. Malo je kontradiktorno, ali za mene je ovo jedna od najboljih serija poslednjih godina, a osećaj je isti kao kod iromafie. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2021 u 14:00 |
|
Takve šlb projekte treba upakovati u neku kraću formu a ne u seriju od 28 epizoda. Podsetilo me ovo na onu francusku seriju kad se nastradali u saobraćajnoj nesreći odjednom vrate kući kao da ništa nije bilo, zaboravio sam kako se zove. Naravno, i na čuveni LOST, koji je postavio parametre za nov podžanr "navlakuša". Slazem se. Mozda serija na koju mislite je Les Revenants (2012-2015). Moglo je da ide kao mini serija tipa The Prisoner (2009). Mada mene i dalje kopka sta je u koferu iz filma Ronin;) |
|
![]() |
|
dekao
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2021 u 16:30 |
|
Da, to je ta serija. I u njoj su kao i u ovoj kao platformu za radnju postavili misteriju koju na kraju ne objasne. Ova je počela tako što je nestalo 2% stanovništva a završila se kao ljubavna bljuzga. U prvoj sezoni je bio onaj lik Vejn što je pomagao ljudima i pravio decu kineskinjama. Delovalo je da će imati neku značajnu ulogu u raspletu, da će se objasniti kako radi to što radi, zašto je žene sa svojom decom razaslao na različite strane sveta. Njega ubiše u klozetu i toliko od njega i te grane priče. Cut. Ona sekta što nosi belo, puši i ne govori ostade do kraja tako kako je. Onaj što je ubijao pse i govorio da to više nisu njihovi psi... Da ne nabrajam više, previše je toga što je započeto i prosto ostavljeno tako, a sve se slilo u tanku ljubavnu priču. Neki lik je napisao komentar o ovoj seriji i u njemu kaže: "Do samog kraja ne znaš šta se stvarno desilo." Ja sam, nesrećnik, razumeo do samog kraja ne znaš, ali na kraju saznaš! Kad ono, bukvalno do samog kraja ne znaš i ostaneš u neznanju.
Ažurirao dekao - 22.Studeni/Nov.2021 u 14:18 |
|
![]() |
|
dekao
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2021 u 16:32 |
|
Ne znam zašto mi se na kraju svake poruke pojavljuju ovi hijeroglifi. Probao sam da obrišem, ali se opet pojave.
Ažurirao dekao - 22.Studeni/Nov.2021 u 14:17 |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72052 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2021 u 22:34 |
|
Da se nisi možda cijepio nekim neprovjerenim "koktelom"?
![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1505 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2021 u 09:30 |
|
Slazem se sa svim navedenim ,ali gledao sam je celu i nije mi nijednog momenta bila dosadna pa joj zato oprastam i sto neko rece ostala mi u secanju kao jedna od najboljih serija. Gluma vrhunska ,rezija takodje a muzika i dan danas kad cujem klavirsku temu najezim se.
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2021 u 12:50 |
|
Nije dosadna nego je "zaplet, zaplet, zaplet... kraj". Nešto fali.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
dekao
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2021 u 14:16 |
|
Nije ona dosadna. Da jeste, ne bih je ni gledao do kraja. Ali sve nešto sad će, sad će, i na kraju, sad će.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |