Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - avi u mpeg1 sa titlom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

avi u mpeg1 sa titlom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pike View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: avi u mpeg1 sa titlom
    Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 11:12

da li ima sanse i kako i cime da se konvertuje avi u mpeg1 ali da se i titl usnimi u mpeg1 file?

problem je sto imam quadro dvd player koji moze da cita i mpeg (sto nigdje ne pise u uputstvu proizvodjaca ali radi - avi ne moze). uz pomoc winavi-ja konvertujem brzo i lijepo avi u mpeg1 ali nema mogucnost da se i titl nalijepi u mpeg file.

ima li sanse za ovo ili da kupujem divx player?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 12:12
Uvek je lepo imati DVD player koji čita sve i ne moraš da se bakćeš sa "pravljenjem" filmova. Međutim kako je finansijska strana sigurno bitna, jeftinije ( ali i dosadnije) rešenje ti je da lepiš titlove i praviš DVD. To što ti treba možeš uraditi sa brdom programa. Moj skromni savet ti je Nero Vision Express uz pomoć FFDShow-a... Ostavi mi e-mail pa ću ti proslediti uputstvo.
Inače kad govorim o NVE mislim na verziju 2 SE koju možeš skinuti sa Nero-vog sajta...
Na vrh
pike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 15:52
hvala za odgovor. evo je i adresa za detalje... pike_306@hotmail.com
Na vrh
milic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 17:04
Registriraj se i skini ovo:
http://www.projectw.org/viewtopic.php?t=122200&start=100
konvertira avi u dvd
Na vrh
cizmas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 14:14

PIKE - Ako vec koristis WinAVI instaliraj i FFDShow za pustanje prevoda i resio si problem lepljenja prevoda.

ALI - moras koristiti stariju verziju WinAVI jer nove verzije od 7.x NE PODRZAVAJU FFDShow.

Pronadji negde verziju 6.x i radi...

Cizmas
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.