Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Walking Dead Season 7 Finale najgore od 2012 (04.04.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Walking Dead Season 7 Finale najgore od 2012 (04.04.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Nikolar_95 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nikolar_95 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Walking Dead Season 7 Finale najgore od 2012 (04.04.2017.)
    Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2017 u 20:16
Katastrofa od sezone jedini dobar lik po meni je Nigan koji je osvezenje ali ovi ostali nemam komentar.
Na vrh
Dark_Phoenix View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dark_Phoenix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2017 u 20:53
Kao što već rekoh u predhodnom komentaru...serija je odlična po mom mišljenju daleko bolja od bilo koje serije trenutno ali i bilo koje serije u nazad 5-6 godina...razočaralo me je to što na ogromnu kuknjavu seka persi i ostalih njanjavaca je smanjena doza nasilja...koja je bila u skladu sa zanrom serije i vrlo korisna za neku realističniju sliku sveta u kojem se nalazi grupa i ostali preživeli...all ok i dalje je dobra priča,gradnja likova i evolucija i trensformacija istih...Gluma i odabir glumaca je vrhunski...recimo 9 od 10 je uspesan kasting... kao neko ko je i čitalac stripa ...čak i na neke manje ili veće izmene u odnosu na strip...mogu reći da je većina izmena bolja i pozitivna u odnasu na strip...zahvaljujući izuzetnoj glumi skoro da je svaki lik daleko živopisniji i interesantniji u seriji...serija nije što je dobro, samo besomučno mlaćenje hodajućih trupina i ostalih peživelih grupa...ali ko je za taj vid zabave pa postoje i takve serije istog zanra recimo Z Nation,iskreno meni je bilo dosta 2 ep da pogledam i da kazem errrr jok Ja ... Finale serije sezone 7, po meni a sudeci i po skybandovom videu reakcija, je bilo epski...no opet sve je stvar ukusa ili neukusa...a o ukusima je zaludno razgovarati...i dalje sve reporuke svima da pogledaju sve sezone ... https://www.youtube.com/watch?v=5cqeYqy_x54

Ažurirao Dark_Phoenix - 06.Travanj/Apr.2017 u 21:00
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2017 u 01:03
Ko kaze da je previse nasilja? Pa ljudi zar nema vise nasilja u (po meni) glupim Japanskim "crtacima"Podela uloga odlicna.Gluma fenomenalna.E sad "izgibose"glavni likovi.Pa?Finale je zaista fenomenalno.E sad sto Amerima smeta sto je bilo samo 11 miliona gledalaca.Para nikada dosta.Jeffrey Dean Morgan je uneo mnogo zivosti izgradivsi fenomenalno ulogu Nigana.Ali sta reci o Andrew Lincolnu.Uostalom mislim da su svi glumci zaista odlicni.Serija napravila iskorak napred,praveci manevar za sledece sezone (nadam se). Mozda vrlo malo slabija sezona,ali zaista odlicna serija.Hvala i laku noc.
Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2017 u 03:41
Zadnja epizoda je toliko nerealna da je na nivou poznate scene iz Hot Shots. ROFL I Rambo bi pozavideo Riku i Karlu. Ja i volim što veću nelogičnost na ekranu, ali ga ovi preteraše. Ovoga nema ni u japanskim crtaćima. LOL
One flešbekove sa Sašom i Abrahamom je trebalo još od odmah da premotavam, mnogo su smorili.

Ažurirao NikolaJe - 07.Travanj/Apr.2017 u 03:46
Na vrh
KraljicaKafana View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KraljicaKafana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 07:12
Ne znam što bih rekla. U principu mi se sviđa sezona. Negan je predobar psihopat. Baš ono ide iz krajnosti u krajnost. Radi ručak Carlu i može biti "nježan", ali kad popizdi... Eh. To je dobro za gledat :D sad baš zadnja epizoda serije je mogla biti puno bolja. Brža radnja da se više posvetila borbi u Alexandriji, a manje Sashi. Mada je njezina smrt dosta bitna po meni ipak. Sigurno još koja sezona serije slijedi ;)
Na vrh
mirelovac View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirelovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 11:19
Ne bih se baš složio da je ovo najlošija sezona, nada je bilo razvlačenja i dosadnih epizoda!!! Nigan je uneo dosta živosti u radnju, pa i pored negativne strane postao malo simpatičan!!! Da li postoji velika razlika između dobrog i lošeg? Nije li i Rik hladnokrvno ubijao ljude ako je osetio da mu predstavljaju pretnju? Nadamo se još boljem nastavku!!!
Na vrh
cipiflesh View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cipiflesh Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 11:49
BIce osme sigurno ;) slazem se da je kraj bio tipicno holivudski, no ljudima je prosle sezone smetalo sto se nije videlo koga je Nigan ubio, a sad je i akcija problem... meni je i dalje medju omiljenim serijama... ljudi ponekad zaborave da je ovo ipak zombi serija koja je radjena prema stripu pa ocekuju ne znam sta...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.