| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Walking Dead Season 7 Finale najgore od 2012 (04.04.2017.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Nikolar_95
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 04.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Walking Dead Season 7 Finale najgore od 2012 (04.04.2017.)Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2017 u 20:16 |
|
Katastrofa od sezone jedini dobar lik po meni je Nigan koji je osvezenje ali ovi ostali nemam komentar.
|
|
![]() |
|
Dark_Phoenix
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 18.Travanj/Apr.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2017 u 20:53 |
|
Kao što već rekoh u predhodnom komentaru...serija je odlična po mom mišljenju daleko bolja od bilo koje serije trenutno ali i bilo koje serije u nazad 5-6 godina...razočaralo me je to što na ogromnu kuknjavu seka persi i ostalih njanjavaca je smanjena doza nasilja...koja je bila u skladu sa zanrom serije i vrlo korisna za neku realističniju sliku sveta u kojem se nalazi grupa i ostali preživeli...all ok i dalje je dobra priča,gradnja likova i evolucija i trensformacija istih...Gluma i odabir glumaca je vrhunski...recimo 9 od 10 je uspesan kasting... kao neko ko je i čitalac stripa ...čak i na neke manje ili veće izmene u odnosu na strip...mogu reći da je većina izmena bolja i pozitivna u odnasu na strip...zahvaljujući izuzetnoj glumi skoro da je svaki lik daleko živopisniji i interesantniji u seriji...serija nije što je dobro, samo besomučno mlaćenje hodajućih trupina i ostalih peživelih grupa...ali ko je za taj vid zabave pa postoje i takve serije istog zanra recimo Z Nation,iskreno meni je bilo dosta 2 ep da pogledam i da kazem errrr jok Ja ... Finale serije sezone 7, po meni a sudeci i po skybandovom videu reakcija, je bilo epski...no opet sve je stvar ukusa ili neukusa...a o ukusima je zaludno razgovarati...i dalje sve reporuke svima da pogledaju sve sezone ... https://www.youtube.com/watch?v=5cqeYqy_x54
Ažurirao Dark_Phoenix - 06.Travanj/Apr.2017 u 21:00 |
|
![]() |
|
tantal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
web-dl xD Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: 308 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2017 u 01:03 |
|
Ko kaze da je previse nasilja? Pa ljudi zar nema vise nasilja u (po meni) glupim Japanskim "crtacima"Podela uloga odlicna.Gluma fenomenalna.E sad "izgibose"glavni likovi.Pa?Finale je zaista fenomenalno.E sad sto Amerima smeta sto je bilo samo 11 miliona gledalaca.Para nikada dosta.Jeffrey Dean Morgan je uneo mnogo zivosti izgradivsi fenomenalno ulogu Nigana.Ali sta reci o Andrew Lincolnu.Uostalom mislim da su svi glumci zaista odlicni.Serija napravila iskorak napred,praveci manevar za sledece sezone (nadam se). Mozda vrlo malo slabija sezona,ali zaista odlicna serija.Hvala i laku noc.
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2017 u 03:41 |
|
Zadnja epizoda je toliko nerealna da je na nivou poznate scene iz Hot Shots.
I Rambo bi pozavideo Riku i Karlu. Ja i volim što veću nelogičnost na ekranu, ali ga ovi preteraše. Ovoga nema ni u japanskim crtaćima. ![]() One flešbekove sa Sašom i Abrahamom je trebalo još od odmah da premotavam, mnogo su smorili. Ažurirao NikolaJe - 07.Travanj/Apr.2017 u 03:46 |
|
![]() |
|
KraljicaKafana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 07:12 |
|
Ne znam što bih rekla. U principu mi se sviđa sezona. Negan je predobar psihopat. Baš ono ide iz krajnosti u krajnost. Radi ručak Carlu i može biti "nježan", ali kad popizdi... Eh. To je dobro za gledat :D sad baš zadnja epizoda serije je mogla biti puno bolja. Brža radnja da se više posvetila borbi u Alexandriji, a manje Sashi. Mada je njezina smrt dosta bitna po meni ipak. Sigurno još koja sezona serije slijedi ;)
|
|
![]() |
|
mirelovac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2013 Lokacija: Zrenjanin Status: Offline Points: 498 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 11:19 |
|
Ne bih se baš složio da je ovo najlošija sezona, nada je bilo razvlačenja i dosadnih epizoda!!! Nigan je uneo dosta živosti u radnju, pa i pored negativne strane postao malo simpatičan!!! Da li postoji velika razlika između dobrog i lošeg? Nije li i Rik hladnokrvno ubijao ljude ako je osetio da mu predstavljaju pretnju? Nadamo se još boljem nastavku!!!
|
|
![]() |
|
cipiflesh
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 11:49 |
|
BIce osme sigurno ;) slazem se da je kraj bio tipicno holivudski, no ljudima je prosle sezone smetalo sto se nije videlo koga je Nigan ubio, a sad je i akcija problem... meni je i dalje medju omiljenim serijama... ljudi ponekad zaborave da je ovo ipak zombi serija koja je radjena prema stripu pa ocekuju ne znam sta...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |