Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pitanje u vezi email poruka
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pitanje u vezi email poruka

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pitanje u vezi email poruka
    Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2017 u 00:05
Da  li neko zna o čemu se ovde radi? Dobio sam nekoliko email poruka u kojima se navodi da je sajt titlovi.com imao određene tehničke probleme i da je neophodno da priložim novu email adresu. Evo poruke:

Hi there,

Sorry for the inconvenience. Due to a glitch in our system many users have lost their saved data. Our coders are working each day to try and restore as many as they can. There is nothing for you as the user to do for this, it will simply show up again if restored. Unfortunately, even with all the efforts they will put forth there is a chance that not 100% of the data will be restored. We are sorry for this issue as we know users put much time into building their data and library.
Please provide your registered email address and the new one you wish to use. We will change it for you. 

Kind Regards,
Boki Marjanovic
Titlovi.com  Team

Ista osoba mi je prosledila sledeću poruku  Fwd: Boki, welcome to your new Google Account 
Hi Uros,
I’m so glad you decided to try out Gmail. Here are a few tips to get you up and running fast.

We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2017 u 00:28
neko ti očito pokušava maznut mejl, acc itd, kad bi primio mejl s titlova com, bio bi na nekom od naših jezika, mejl bi bio sa @titlovi.com isto tako znaš tim, nemLOLa nikakvog Bokija Marjanovica tu.  Isto tako da imaš problema s mejlom bi ti prvi znao i pisao bi meniWinkLOL

Ažurirao cersei - 01.Travanj/Apr.2017 u 00:30
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2017 u 00:32
Naravno, zato sam odmah postavio svoj slučaj ovde. Zanima me ko to "mulja" i da li sam ja jedini slučaj pokušaja prevare? Očigledno je da je to neko ko ima moju email adresu i neko ko je član titlova.com ili je usko povezan sa sajtovima koji se bave prevodima.

Ažurirao Atrahasis - 01.Travanj/Apr.2017 u 00:34
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2017 u 00:36
nemojte nasjedati na ovakve mailove :-) Zanimljivo je kako si biraju imena :-)
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2017 u 00:37
Ne nasedam, ali me zanima kome je toliko stalo da se bavi takvim glupostima.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.