| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pitanje u vezi email poruka |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pitanje u vezi email porukaObjavljeno: 01.Travanj/Apr.2017 u 00:05 |
||
|
Da li neko zna o čemu se ovde radi? Dobio sam nekoliko email poruka u kojima se navodi da je sajt titlovi.com imao određene tehničke probleme i da je neophodno da priložim novu email adresu. Evo poruke:
Hi there, Sorry for the inconvenience. Due to a glitch in our system many users have lost their saved data. Our coders are working each day to try and restore as many as they can. There is nothing for you as the user to do for this, it will simply show up again if restored. Unfortunately, even with all the efforts they will put forth there is a chance that not 100% of the data will be restored. We are sorry for this issue as we know users put much time into building their data and library. Please provide your registered email address and the new one you wish to use. We will change it for you. Kind Regards, Boki Marjanovic Titlovi.com Team Ista osoba mi je prosledila sledeću poruku Fwd: Boki, welcome to your new Google Account
|
|||
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|||
![]() |
|||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2017 u 00:28 |
||
|
neko ti očito pokušava maznut mejl, acc itd, kad bi primio mejl s titlova com, bio bi na nekom od naših jezika, mejl bi bio sa @titlovi.com isto tako znaš tim, nem
a nikakvog Bokija Marjanovica tu. Isto tako da imaš problema s mejlom bi ti prvi znao i pisao bi meni![]() ![]() Ažurirao cersei - 01.Travanj/Apr.2017 u 00:30 |
|||
![]() |
|||
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2017 u 00:32 |
||
|
Naravno, zato sam odmah postavio svoj slučaj ovde. Zanima me ko to "mulja" i da li sam ja jedini slučaj pokušaja prevare? Očigledno je da je to neko ko ima moju email adresu i neko ko je član titlova.com ili je usko povezan sa sajtovima koji se bave prevodima.
Ažurirao Atrahasis - 01.Travanj/Apr.2017 u 00:34 |
|||
|
|||
![]() |
|||
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14388 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2017 u 00:36 |
||
|
nemojte nasjedati na ovakve mailove :-) Zanimljivo je kako si biraju imena :-)
|
|||
![]() |
|||
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2017 u 00:37 |
||
|
Ne nasedam, ali me zanima kome je toliko stalo da se bavi takvim glupostima.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |