Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi za 24 Hours Seriju, HDTV...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi za 24 Hours Seriju, HDTV...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Tiesto View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tiesto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi za 24 Hours Seriju, HDTV...
    Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2006 u 22:13

Pozdrav Ljudi!!!

Imam 24 Hours Seriju, Sezonu 4 u HDTV fomatu, a prevode koje nalazim su uglavnom za DVDRip, kao i ovde.Jako tesko mi ide uskladjivanje sa DVDRip-a pa bih zamolio nekog ako zna link gde da skinem za HDTV format prevode 4 sezone ili ako nekog profesionalca ne mrzi ,mogu mu poslati(mada se imaju i ovde za skinuti) moje prevode za DVDRip, pa da mi ih uskladi za HDTV, a ja cu se nekako oduziti

Hvala unaprd i Pozdrav

Tiesto

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2006 u 23:52
Speedy, pomozi!
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2006 u 11:27
ma nije teško usklađivat..uzima samo oko 2-3min. po epizodi...i nije 24hours nego samo 24!!to znam i ja iako seriju nisam nikad gledao
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Tiesto View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tiesto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2006 u 11:57
Mozda nije tesko, ali posto odavno nisam sredjivao, meni je tesko.Titlove sam sredjivao u Subtitle Workshopu i nisam nikad imao nekih vecih problema izuzev ako titl nije dobro sinhronizovan, pa jos u sredini, kao sto je slucaj sa ovim od serije 24!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2006 u 16:47
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

nije 24hours nego samo 24!!t

tako je!!!!!!!!!!!!!

LOL

cuj, the other, ako se ide uskladjivati titl mora se pogledati cijela epka, to je sranje ako nisi gledao
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.