| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
andjelina70
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 03.Srpanj/Jul.2016 Lokacija: Nemesbuk Status: Offline Points: 3 |
Tema: PomocObjavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2017 u 16:40 |
|
Pisala sam vec nekoliko poruka ali ne mogu da nadjem odgovor.Starija sam baka i ne razumem se baš u teh.izraze ali dosta dobro vladam sa PC.Volim filmove i serije pa sam probala na vašoj stranici da ih gledam.Našla sam šta sam tražila ali ne mogu da otvorim film jer neznam kako dalje.Dali imate negde objašnjenje kako se koriste prevodi ili mi vi objasnite!!!Dobijam na meil neka obaveštenja ali kad otvorim adresu neznam šta sa njom da radim jer to nije odgovor na moje pitanje.Unapred hvala.Pozdrav
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2017 u 16:52 |
|
Mislim da ti je odgovoreno već 2 puta, ajd još jednom, ovdje su samo titlovi za filmove i serije, nema filmova, nema serija, nema ničega doli tih tekst fajlova.
Kod nas nije ni dozvoljena potražnja linkova za filmove jer to spada u pirateriju niti šeranje istih, trudimo se maksimalno da to iskorijenimo tu, zbog ionako tanke granice. Znači ako trebaš titl, na pravom si mjestu, ako trebaš film.. na krivom si ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |