Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - POMOC MOLIM VAS MNOGO
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

POMOC MOLIM VAS MNOGO

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
technotronic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj technotronic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: POMOC MOLIM VAS MNOGO
    Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 14:09
e ovako vec duze sam vreme zainteresovan za taj satelitski internet,samo nemam neko sa iskustvom da mi to malo pojasni.neko mi je rekao da tu trebaju ogromne pare oko 1500 evra ali to su mi sve govorili amateri ljudi,posto vidim da vi mnogo dobro baratate sa tim,dali moze neko da mi objasni koja je cena i sta mi sve treba,procitao sam da treba veliki hard disk a on je kod mene 500Gb,i drzim neki Divx klub i Dvd klub i stvarno bih voleo da pocnem to da radim da skidam mnogo filmova,i koji je tu protok za koliko se film skine i ostalo sve da mi obajasni neko ajde molim vas,
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2006 u 15:52
treba ti dvb kartica (Technisat SkyStar2 DVB) - 500-600 kn
antena - 100-200 kn
dva tranpondera 100-njak kn
kabal - 50 kn
za brzinu pogledaj ovdije
više informacija o satelitskom internetu imaš ovdije

Ažurirao domba20
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01