Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - titlovi za Lost 1. sezonu, ali za dvdrip
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

titlovi za Lost 1. sezonu, ali za dvdrip

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Mrs.Smith View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mrs.Smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: titlovi za Lost 1. sezonu, ali za dvdrip
    Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 16:47
jel ima gdje titlova za 1. sezonu koji su sredjeni za Lost DVDrip (ntsc format)?

sve sto nadjem ne odgovara tom DVDripu...

sredit cu sama titlove ako bas nitko nema, pa cu uploadati ovdje, ali ako netko ima bar dio titlova koji pasu......

thx...

Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 16:49
mislim da zasad nema..nešto je speedy bio spominjao da će netko sredit al ne znam jel na kraju bilo šta od toga
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 16:50
btw. jel da da je serija jebena(aha speedy)..mogli bi napravit cro fan stranicu,a?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
kugis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kugis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 17:35
evo upravo okacio na sajt, lost sezona 1 dvdrip, hr titlovi, ripani sa nove tv
mozda ima par sitnih greskica, nije mi se dalo sve jos jednom kontrolirati
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 17:47
kak može bit 250redova po epki.?inače bude barem stotinjak više
Na vrh
kugis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kugis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 17:54
heh, sta ja znam, tak je sripano
kad bi svaki prijevod serije bio tu negde, to bi bilo ok
znaci da se ne prevodi doslovno sve, pa da imas i vremena procitat prijevod
a da ti se ne pojavi vec druga linija prijevoda :)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 17:57
a ne znam..ja sam pratio lost na novoj i titlovi su bili korektni..valjda je i ovo onda ok
Na vrh
kugis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kugis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 17:59
je nego 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 18:00
btw. koliko ti je trebalo da to sve izripaš?i odakle ti uopće ti tv-snimci,to snimaš sa tv karticom?
Na vrh
kugis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kugis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 18:07
sa sat. karticom, e, trebalo je dosta, pitaj speedy-a 
najdulje traje ripanje titlova iz mpg-a, koje traje otprilike koliko traje i epka, malo vise. I onda sve jos sredis, ispravis greske, podesis vremena i to je to
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 18:16
da, sjeban posao

ima 250 redova jer je dosta titlova/redova/recenica spojeno i ne prevodi se bas svaka recenica
Na vrh
kugis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kugis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 18:21
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

... dosta titlova/redova/recenica spojeno i ne prevodi se bas svaka recenica

pa da, i lakse se tako citaju titlovi, automatski je svaki titl dulji

Ažurirao kugis
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 18:21
da, 5 sekundi traje 2 reda i stigne se procitati
Na vrh
kugis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kugis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 18:23
meni se smraci kad vidim titl za seriju od 450/500 linija
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 18:30
a dobro, bolje ista nego nista
Na vrh
kugis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kugis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 18:43
naravno
Na vrh
Mrs.Smith View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mrs.Smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 22:16
thx kugis! spasio si me ogromnog posla...  to je to sto sam trazila..

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 22:36
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 16:33

hvala na informaciji....eto meni još jednog foruma za visit..
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 19:37
u sigu imas 24 fan site i forum
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,168 sekundi.