Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi za filmove i serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi za filmove i serije

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
deathangel View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deathangel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi za filmove i serije
    Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2016 u 12:04
Pozdrav svima. Jako dugo sam clan ovog sajta, mislim 10-ak godina, ali u zadnje vreme sam primetio jednu stvar koja mi se ne dopada nimalo(moje misljenje, nemorate se odmah ljutiti).
Naime, obicno udjem da pogledam sta se sve od titlova za nove filmove pojavilo, ali vidim kada krenem da pretrazujem stranicu po stranicu, da jako, ali bas jako mnogo titlova ima za serije, tako da na ovih 20 dozvoljenih strana za pretragu, 70 % su otprilike titlovi za serije, a oko 30 % za filmove. 
Da ne bude zabune, nemam nista licno protiv serija, i sam imam preko 100 kompletiranih serija i jako mnogo ih gledam, ali mislim da je sajt postao prenatrpan titlovima za serije. Ne mislim da je to greska, vec samo ako postoji mogucnost na primer da se odvoje titlovi za filmove, od titlova za serije?
Prelistavajuci ovih 20 dozvoljenih strana, nasao sam otprilike 10-ak titlova za nove filmove(ne trazim filmove po imenima jer i ne znam sta je od noviteta izaslo, vec bukvalno idem stranicu po stranicu i gledam koji je titl za neki noviji film, po godini izlaska) I vidim da je jako malo na tih 20 strana od titlova za filmove.
Postoji li ikakva mogucnost da se to razvrsta?
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2016 u 12:14
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2016 u 12:16
I mene je to nerviralo jer mi je lijeno kucati pretragu, ali ja obično kliknem gore na ona tri kvadratića, svi, serije, filmovi i onda kliknem na filmovi pa mi samoo njih izbacuje. Jer serije ove nove baš i ne gledam. Ustvari, uopšte ih ne gledam.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2016 u 12:27
sam 10 god je bilo potrebno da  skuži da se može razvrstavatLOL  carupostovanje
Na vrh
deathangel View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deathangel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2016 u 12:43
E jesam idiot Dead. Hvala SmileSmileSmile
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.