| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zavtrak u papy Aka Breakfast at Papa's (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
tplc
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 27.Svibanj/May.2010 Lokacija: Despotovac Status: Online Points: 983 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zavtrak u papy Aka Breakfast at Papa's (2016)Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2016 u 21:18 |
|
Doručak kod tate Завтрак у папы Zavtrak u papy Breakfast at Papa's Zemlja: Rusija Jezik: Ruski Godina: 2015 Žanr: Komedija Scenario: Julijana Koškina, Ana Rudnicka Režija: Marija Kravčenko Glavne uloge: Jurij Kolokoljnikov Katerina Špica Lujza-Gabrijela Brovina Polina Maksimova Valentin Pelka Sadržaj: U životu mladog, privlačnog i samoljubivog Saše Titova, na prvi pogled ne može biti bolje. On je uspešni umetnički direktor reklamne agencije i potpuno je zadovoljan vezom bez obaveza sa koleginicom Oksanom Tarelkinom. Ali jednog jutra na vratima njegovog luksuznog stana zakuca simpatična desetogodišnja devojčica Alja, koja tvrdi da je njegova ćerka. Upavši u Sašin život, pametna i radoznala Alja namerava u njemu i da ostane. Ali, da li je Saša spreman da prihvati sva iznenađenja koje mu je pripremila sudbina i da iz korena promeni svoj dotadašnji način života? Prevod radi: tplc
|
|
|
Qui nunquam male, nunquam bene agit.
|
|
![]() |
|
tplc
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 27.Svibanj/May.2010 Lokacija: Despotovac Status: Online Points: 983 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2016 u 22:11 |
|
Qui nunquam male, nunquam bene agit.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2016 u 00:40 |
|
Hvala tplc ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |