Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Silence (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Silence (2016)

Silence

Silence (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

drama, povijesni

Trajanje:

161 min

Režija:

Martin Scorsese

Scenarij:

Martin Scorsese
, Jay Cocks
, Shûsaku Endô

Glavne uloge:

Liam Neeson
  >  Ferreira
Ciarán Hinds
  >  Father Valignano
Tadanobu Asano
  >  Interpreter
Yôsuke Kubozuka
  >  Kichijiro
Issei Ogata
  >  Inoue
Yoshi Oida
  >  Ichizo
Shin'ya Tsukamoto
  >  Mokichi
Andrew Garfield
  >  Rodrigues
Diego Calderón
  >  Prisoner Augustinian Friar #2 (as Diego Calderon)
Tetsuya Igawa
  >  Prisoner Japanese Jesuit
Kaoru Endô
  >  Unzen Samurai (Uneme)
Adam Driver
  >  Garupe
Rafael Kading
  >  Prisoner Augustinian Friar #1
Matthew Blake
  >  Prisoner Franciscan Friar
Benoit Masse
  >  Prisoner Augustinian Friar #3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Silence (2016)
    Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2016 u 21:19
Silence

Režija: Martin Scorsese
Scenarij: Jay Cocks, Martin Scorsese
Žanr: Drama, povijesni

Jezik: Engleski
Država: SAD
Trajanje: 159 min

Uloge:

Adam Driver
Andrew Garfield
Liam Neeson

U 17. stoljeću, dva jezuitska svećenika se suočavaju s nasiljem i progonom, kada otputuju u Japan kako bi pronašli svog mentora i propagirali kršćanstvo.

Ažurirao angels - 15.Rujan/Sep.2017 u 23:34
Na vrh
Srecko Delibasic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Srecko Delibasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2017 u 06:08
Prespor, sa dobrim porukama. 6/10.

Sorry Scorsese
Na vrh
DrFlojd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DrFlojd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 15:23
Odlican film,dobra radnja,drzi paznju...samo pre ce biti da je Liam Neeson sporedna uluga a ne glavna..
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 16:28
Boze pomozi onome koga zele da pokrste
Na vrh
chellavko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chellavko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 19:43
Solidan 6/10
Na vrh
Taske KV View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Taske KV Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2017 u 10:30
Film govori o propagiranju katolicke vere u Japanu, tj hriscanstva. Naravno, Japan nije dozvolio da se siri takav vid vere, pored budizma. Sukob dve vere, kao i patnje glavnog glumca (Garfielda) videcete ako pogledate ovaj film. Ocena: 6/10.
Na vrh
rijeka00 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rijeka00 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2017 u 19:51
sukob dviju vjera,solidan film,na trenutke malo i dosadan,ali sve u svemu za pogledati ok...ocjena 6/10...
Na vrh
rabbyte View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rabbyte Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2017 u 23:09
Cudan film, malo dosadan i dugacak, ali nosi odredjen kvalitet.
Na vrh
Carick235 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Carick235 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2017 u 00:37
Slazem se sa prethodnim ocenama 6/10, gledljiv ali nepotrebno dugačak, takođe ovde bi deset puta bolje legao portugalski umesto engleskog (jer se radi o Portugalcima), ovako mi je sve fake, meni je ovde glavni utisak ostavila očajna gluma Endrua Garfilda, skroz neubedljiv za razliku od Japanaca koji se maksimalno unesu u svoje uloge.
Na vrh
Baki_MB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Baki_MB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2017 u 20:04
Interesantan film,vredi pogledati
Na vrh
monsep1234 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monsep1234 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2018 u 09:52
solidan film o sukobu dve vere
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2019 u 17:04
Zanimljiv film i moram priznati da sam pomalo bio skeptičan, mislio sam da ne bude film dosadan ali nije uopšte tako. Garfield sve pohvale u glavnoj ulozi, isto tako pohvale i za sporedne glumce Driver i Neeson, a isto tako i za režisera.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2022 u 11:01
Radjen je po istoimenoj knjizi npr. dostupna Sjusako Endo-Cutanje/Tisina izdavac Tanesi, koja je napravila buru 1966. kad je izdata u Japanu. Ja sam je citao , mada teoloska tema koja me ne interesuje previse, a i citao sam ih dovoljno, par evropskih, kao i monografija. Vec je radjen jedan film kao adaptacija, Shinoda je uradio tamo negde pocetkom sedamdesetih, a kasnije i jedan portugalski koji je inspirisan datom knjigom. Meni dati film nije legao, mozda zbog knjige. Takodje, mislim da je mozda neko drugi trebao da pise scenario i prvenstveno rezira.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.