| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
King Dave (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: King Dave (2016)Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2016 u 22:20 |
![]() Žanr: Drama, Triler Trajanje: 100 min Država: Kanada Jezik: Francuski Režija: Daniel Grou Scenario: Alexandre Goyette Uloge: Myl?ne St-Sauveur ... Isabelle Moe Jeudy-Lamour ... Ali Karelle Tremblay ... Nathalie Alexandre Goyette ... Dave Marie-Lyne Joncas ... Barmaid Sabrina Baribeau ... Jeune femme du bar Filmska adaptacija istoimene predstave koju je napisao Alexandre Goyette (scenarist i glavni glumac). Dave je mladi diler i samozvani Kralj. Kada si za cilj postavi zadatak da pronađe stranca koji je plesao sa njegovom devojkom i uhvatio je za dupe, Dave uzima pravdu u svoje ruke. Dok tone sve dublje i dublje, između nasilja, očaja i izdaje među prijateljima, Dave će dobiti više nego je tražio... King Dave je priča ispričana u jednom dahu i snimljena u jednom neprekidnom kadru. Prevod uradio adm1r |
|
![]() |
|
jura123
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2016 u 13:45 |
|
bolestan film , ali kad ga počneš da gledaš ,privučete da ga o,dgledaš do kraja a na kraju boli te glava , za kakvaj film si potrošio sat i po vremena. inače uploaderu titlova svaka čast na prevodu. lp.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2016 u 01:11 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |