Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - F12006
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

F12006

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: F12006
    Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 13:56
Kad sam vidio na otvorenju ZOI 2006 bolid Ferrari-ja, prošli su me neki trnci...
U euforiji sam . Jedva čekam početak nove sezone Forumule 1, počinje 10.-12.03. u Bahrainu!

U cijeloj toj euforiji, morao sam malo proučiti sve timove i vozače, naravno ima dobrih promjena. Navijam za Ferarri! Ali volim i kad nešto napravi Toyota, Honda ili Williams. Što se tiče Williamsa, barem je bolji od McLarena, i to po broju osvojenih naslova! Williams 9, McLaren 8... no nije to važno.

Ovu temu sam započimao samo zato da uploadam tablicu u koju možete upisivat rezultate, pratiti sve vozače i bolide, evo je:

2006-02-12_135421_Formula_2006.zip

Ovako zipan dokument ima samo 5 KB! A u njemu se nalaze dvije tablice, jedna za upisivanje rezultata vozača po svakoj utrci, te jedna za konstruktore. Mislim da nije potrebna više ni jedna tablica, jer možemo zbrajat u ovima. Naravno, dodao sam i podatke o svim konstruktorima. (vozači, motor, gume...)

pozzzz i uživajte ljubitelji brze vožnje!

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 13:57
Forumule, joj... jebeno u

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 14:40
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 14:41
e da, ja sam isto za ferrari, ali ne pratim vise kao prije, mislim, pratim svaku utrku ali ne pratim sva dogadnja "iza scene"
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 15:18
Ja nekako navijam uvijek za luzere, kad je ferrari dominirao navijao sam za McLarena, kad je ovaj dominirao počeo sam za Alonsa, pa sad kad je Alonso prvi ja za Raikonena
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 15:36
tako ja u svim ostalim sportovima

ali za ferrari i shumija navijam od 96, kada je hil bio prvi

alonso i button si mi bili super ali sada ih vise ne volim, udarila im slava u glavu, mrzim to
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 18:27
ja prije nisam toliko pratio...
al zadnjih 5-6 godina gledam svaku trku uživo (čak i one rano ujutro, oko 7-8, i to je prerano ) , htio sam reći da gledam cijele utrke, ne ono prvih par krugova, pa onda upalim na kraj utrke... tak sam prije gledao... više ne!

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 18:31
jedan moj frend navija za McLaren samo zato što im je motor Mercedes... može onda navijat i za Minardi (samo kad bi imali motor, nemam niš protiv njih, te nisu više Minardi, nego TORO ROSSO - kupio ih Red Bull)

no, neka!

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 22:38
ja nikad ne gledam one utrke koju su rano, ako neku propustim(i ne gledam zato sto su rano) skinem s neta

prosle godine sam skinuo VN USA ROTFL, samo da sam znao sto je bilo(nisam htio nigdje gledati rezultate)

zakon su te treke preko torrenata, ako je trka dosadna imate snimke iz boxa i intervjue s timovima, na eng, zakon
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 23:18
znam... čuo sam za to! gledao sam negdje tri takve prošle godine, mislim da je bila baš SAD-e, al mene je više zanimala sama utrka pa sam gledao prijenos, MICHELIN 

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,143 sekundi.