| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dancing Arabs Aka A Borrowed Identity (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dancing Arabs Aka A Borrowed Identity (2014)Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2016 u 02:50 |
|
Dancing Arabs Aka A Borrowed Identity (2014) ![]() Režija: Eran Riklis Scenarij: Sayed Kashua, prema vlastitom romanu Žanr: Drama Jezik: Arapski, Hebrejski, Engleski, Njemački Država: Izrael, Njemačka, Francuska Trajanje: 104 min Tawfeek Barhom ... Eyad Razi Gabareen ... Young Eyad Yaël Abecassis ... Edna Michael Moshonov ... Yonatan Ali Suliman ... Salah Danielle Kitsis ... Naomi Marlene Bajali ... Aisha Laëtitia Eïdo ... Fahima Norman Issa ... Jamal Khalifa Natour ... Bassem Dječak Eyad koji je odrastao u arapskom gradu i Izraelu, dobije priliku otići u prestižni židovski internat u Jeruzalem i time postaje prvi i jedini Arapin u školi. Eyad se pokušava prilagoditi židovskim drugovima i okruženju, sprijatelji se sa Jonatanom, dječakom koji ima mišićnu distrofiju te pomažući njegovoj samohranoj majci Edni, postaje dio Jonatanove obitelji. Kada se Eyad zaljubi u židovsku djevojčicu Naomi, shvati da je autsajder i da će morati žrtvovati svoj identitet kako bi ga prihvatili, te donosi odluku koja će mu zauvijek promjeniti život. Prevod je uradio: Bulvaj |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |