Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Attila div x
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Attila div x

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ivanssa View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivanssa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Attila div x
    Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2003 u 09:07
Zamolio bih one koje imaju prijevod za film Attila na hrvatskom ili srpskom jeziku da mi ga posalju na mail.
NoOne
Na vrh
ivanssa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivanssa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2003 u 09:11
Zaboravih napisat e mail. Moj e mail je ivanssa@hotmail.com
NoOne
Na vrh
little_cat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj little_cat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2003 u 01:49

Xex, cao... Ako si kojim slucajem nabavio attila.sub, `el bi mogao da mi ga zajmis ako nije problem, jako dugo ga vec trazim. Bila bi vise nego zahvalna ....

Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2003 u 11:58
Ma ako si onaj za kojeg mislim pogledaj moj katalog imam 6 čaplina a drugi tjedan dobijam još osam-ako nisi nema beda.
Na vrh
ivanssa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivanssa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2003 u 20:06
Imam attilu na Hd-u, a nemam na CD-u.
Ako zivis u Sarajevu, reci cu ti u kojoj videoteci mozes iznajmiti divx od Attile.
Pa zer niko nema titl?
NoOne
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.