| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Legends of the Fall (1994) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Legends of the Fall (1994)Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2016 u 20:44 |
|
Legends of the Fall (1994)
![]() žanr : drama, romansa, ratni trajanje : 133.min. zemlja : USA jezik : engleski režiser : Edward Zwick uloge : Brad Pitt, Anthony Hopkins, Aidan Quinn Između tri brata stali su rat i jedna žena. Tako je započela "Legenda o strasti". Bivši poručnik američke konjice, William Ludlow, živi na svome ranču u podnožju Montana Rockiesa, gde svoja tri sina odgaja bez gradske vreve i ludila koje je zahvatilo svet. Najstariji sin Alfred je povučen i savestan, s čvrstim mišljenjem u pogledu svega što se oko njega zbiva, a najmlađi Samuel je pravo utelovljenje idealizma s početka dvadesetog veka. Srednji je Tristan, divljeg duha i nezaustavljive želje za upoznavanjem novog. Kada se Samuel vrati na rodni ranč, oba njegova brata se zaljube u njegovu verenicu Susannu, ali pravi problemi počinju tek kada užasi Prvog svetskog rata dopru i do njihovog udaljenog doma |
|
|
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2373 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2024 u 17:36 |
|
Emotivno sam biće i plakao sam.
Nekoliko puta sam ga gledao i neću više. Mnogo emotivan film, ko je tužan neka gleda, kome je sreća od života veća neka ne gleda. Amin.
|
|
![]() |
|
DarkoBGD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2025 u 00:04 |
|
Odličan film ♥♥♥
|
|
![]() |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2025 u 08:04 |
|
Baš dobar film, stara škola. Drago mi je ako ga neko i ovih dana otkriva tri decenije starog. Kakva su to bila vremena za kinematografiju! Ehhh....
|
|
![]() |
|
DarkoBGD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2025 u 10:59 |
|
► Mnogi se ne slažu sa IMDB ocenama, ali, koristite ga bar za lakšu pretragu: ima li još ovakvih divnih, po svemu kvalitetnih filmova u poslednjih - bar - 20 godina? NEMA, naravno da u globalu nema! Ima u ovom periodu sasvim mala grupa takvih filmova, da ih na prste izbrojiš. Zato se i ukus obične filmske publike mnogo promenio, pa kvalitet ode na dno skale! Stručno mišljenje i lično, ali stvarno je tako ‼ Dalji komentar, ali ozbiljan, možda?
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2025 u 12:25 |
|
Pa ja ne delim mišljenje da nema kvalitetnih filmova i serija, kad se prečešljaju i evropski, azijski, da Južna Amerika, pa i nalete i iz Afrike, tu su i Australijanci... itekako ima dobrih ostvarenja, zavisi i od žanra i drugih stvari, ali sasvim dovoljno da čak i ne stignem štošta da pogledam. A IMDb ocena meni lično ne znači ništa, čak i drugi sajtovi , hajde Letrerboxd i MyDramaList , još neki su se i držali do skora finih komentara, ne znam više i to slabije pratim.
Ažurirao AlexDeLarge - 09.Kolovoz/Aug.2025 u 12:32 |
|
![]() |
|
DarkoBGD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2025 u 20:34 |
|
Pisao sam veoma bazirano i ukupno! Niko nema dokaz da je sadašnja -bar 20-godišnja produkcija- ni blizu istovetna po kvalitetu kao pre toga‼ I naravno, tu mislim samo na filmove, jer su serije posebna kategorija! Serija NIJE film, nego zbir puno filmova s posebnom režijom i načinom montaže, pa su serije onda van ovog mog mišljenja! Ima dobrih ostvarenja i dalje, ali su moje ocene za ukupnu produkciju‼
|
|
![]() |
|
DarkoBGD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2025 u 20:41 |
|
► U nadi da bar ponešto približim mladima, nadao sam se da će forum za "potražnju /narudžbu titlova" malo tome da pomogne, jer ja znam ENG, ali, ipak je bolje ako se ima i titl... Ipak, video sam da taj forum ne daje velike rezultate, pa sam odustao. Veliki spisak mojih odličnih starijih filmova ostaje, stoga, van titlovanog okvira, pa tako i van upoznavanja mlađe publike s kvalitetom nekadašnje odlične filmske umetnosti ‼ Šteta je to velika, ali jeste tako‼
|
|
![]() |
|
payutti
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2025 u 20:51 |
|
Predivan film 😊
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |