| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wirtualna wojna Aka Man at War (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wirtualna wojna Aka Man at War (2012)Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2016 u 23:50 |
|
Wirtualna wojna Aka Man at War (2012) ![]() Režija: Jacek Blawut Žanr: Dokumentarni Jezik: Poljski Država: Poljska Trajanje: 70 min Priča o ljudima fasciniranim Drugim svjetskim ratom, koji svoju strast zadovoljavaju u carstvu kompjuterskih igrica. Igrači zauzimaju mjesto pilota aviona iz Drugog svjetskog rata i učestvuju u zračnim bitkama. Neki svoju strast vide kao hobi, ali za mnoge je postala bit života. Igre im oduzimaju većinu vremena nauštrb društvenih kontakata. Prijatelji iz virtuelnih eskadrila zamjenjuju njihove prave prijatelje, zajedno završavaju obuku i susreću se na sastancima, a važan dio njihovih života su i njihovi virtualni neprijatelji, piloti drugih zemalja. Režiser predstavlja igrače iz nekoliko zemalja, Amerike, Poljske, Njemačke i Rusije, te nam pruža uvid u njihove živote i istražuje zašto među nama postoji toliko interesovanje za Drugi svjetski rat. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |