| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Welcome Home (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Welcome Home (2015)Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2016 u 00:03 |
|
Welcome Home (2015) ![]() Režija: James Head Scenarij: Jonathan Zeichner Žanr: Drama, Obiteljski Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 120 min Luke Perry ... Stewart Paylor Erica Cerra ... Cynthia Graeme Duffy ... Carl Darcy Laurie ... Angelo Catherine Lough Haggquist... Sarah Grimes Kayden Magnuson ... Vera Camille Sullivan ... Cassandra Sullivan Priča o Stewartu Payloru, piscu koji se bori sa kreativnom blokadom te se odluči preseli u svoju staru kuću u New Yorku, nadajući se da će mu povratak korijenima pomoći napisati novu hit priču. U kući zatiče ženu s djecom koja je, nemajući drugi izbor, provalila i uselila se. Istražujući emotivnu priču kako je ta obitelj uopće došla u takvu situaciju, Stewart dobija inspiraciju. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |