| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
41 (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 41 (2012)Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2016 u 22:54 |
|
41 (2012) ![]() Režija: Jeffrey Roth Scenarij: Jeffrey Roth, Stephen Beck Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 98 min George Bush ... Himself (archive footage) Barbara Bush ... Herself (archive footage) Laura Bush ... Herself (archive footage) Bill Clinton ... Himself (archive footage) Saddam Hussein ... Himself (archive footage) Lyndon Johnson ... Himself (archive footage) Ross Perot ... Himself (archive footage) Ronald Reagan ... Himself (archive footage) Deng Xiaoping ... Himself (archive footage) Hrabar i prosvjetljujući portret Georgea Busha, američkig predsjednika SAD (1989.- 1993.) i oca 43. predsednika, Georgea W. Busha. Film prikazuje i njegovu humanu strane javne osobe koja voli obiteljski život i svoju ženu Barbaru sa kojom je u braku preko 60 godina. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |