| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Traktor |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: TraktorObjavljeno: 16.Listopad/Oct.2016 u 15:55 |
|
Sede ti Lala, Nemac i Amer i pričaju o obrađivanju zemlje i veličini imanja. Ustanam ti ujutru i sednem sa Sosom da fruštukujem i tako mi jedemo, jedemo i onda se natenane spremimo i odemo na njivu i onda ja sednem za traktor i tako sat, dva vremena i onda dođe Sosa i donese ručak i onda mi sednemo i jedemo i onda se natenane vratimo kući i sutra dođemo ponovo. Potom Nemac dođe na red i poče: Ja se ujutru spremim, doručkujem i odem sa traktorom i vratim se za četri, pet sati kada završim posao. Amer na sve to kaže: ja ustanem rano ujutru spremim hrane i odeće i odem sa traktorom i vratim se tek za tri, četri dana. Sluša to Lala i onako sažaljivo kaže Ameru: "Ta znam kako ti je. I ja sam jednom im'o taki traktor. Jedva sam ga prodao. |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |